Allah hayýrlý uðurlu etsin...emeklerimizi boþa çevirmesin...
Allah hayýrlý uðurlu etsin...emeklerimizi boþa çevirmesin...
Hayýrlý uðurlu olsun. 20 kadar da bana gelecek, Ýzmir'den siteye giriþ yapan hemþerilerimize ulaþtýrabilirim...
bireysel emekli, sadece üye...
Dergimizi inceleyen herkes emeði geçenlere övgüler yaðdýrýyor. Gerçekten çok beðenildi.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Elinize saðlýk merakla bekilyorum gelmesini
Sitemize ve Nizip'imize hayýrlý olsun.
Nizipcom dergisi Nizip'te bulunan 88 Ýlköðretim Okulu ve 13 Ortaöðretim Okuluna gönderilmiþtir.Dergi sayesinde öðretmenlerimiz ve öðrencilerimiz Niziple ilgili tüm haberleri ve Nizip kültürünü takip edecektir.Emeði geçen herkese teþekkür ederim..
emegi geçen maddi ve manevi katkýlarýný esirgemiyen arkadaþlara buradan teþekkür ediyoruz .istanbul dagýtýmýný büyük ölçüde yapmaya çalýþtýk ulasamadýgýmýz yerlerden istanbul içi isteyenlere 0505.295.18.27 tel numarasýný ararlarsa postayla ücretsiz gönderebiliriz
Konu oktay.cankesen tarafýndan (18.11.07 Saat 08:26 ) deðiþtirilmiþtir.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Emeði geçenlere teþekkürlerimi sunarým.Dergimizi inceledim. Hoþ olmuþsada; ileriki sayýlarda dahada bir hoþ olacaktýr, inþallah.
oktay cankesen bey'i arayýp dergiden nasýl alabilecegimizi sordum sagolsun en kýsa zamanda adresimize ulaþtýrabilecegini söyledi kendisine teþekkür ederim.
Ben bugün aldým dergiyi. Gerçekten güzel olmuþ. nizip.com güzel bir iþ yaptý. Emeði geçen herkese teþekkürler...
bireysel emekli, sadece üye...
ALAMADIM DAHA ALAMADIMMMM
ama emeði
geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUNNN
tek kelime ile harika olmuþ,diþarýda ki dostlarýma da yollayacaðým orada gurur duyarak okusn ve okutsunlar...
Konu,içerik ve fotoðraflama yönünden kusursuz bir yayýn organý,Nizip'in tarihine,kültürüne katký saðlayacak bir giriþim. Emeði geçenleri kutluyorum.