Arkadaslar Okudum Cok hosuma gitti icinde Mustehcen kelimeelrede var ama sozler onlari adeta ortmus okumanizi tavsiye ederim
Þimdi bir çocuðum yok.. Ama ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum...
Evladýmýn etrafýnda..
"kadýnlar acý çekmekten hoþlanýr.."
"kadýnlar tecavüz edilmekten ve taciz edilmekten hoþlanýr.."
"bu akþam o kýzý becermek istiyorum"
gibi sapýkça düþünceleri olan erkekler ve lezbiyenler olmasýn..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Öyle ki kýzýmýn etrafýnda çakallar olmasýn.. Yolda yürürken kimse laf atmasýn, rahatsýz etmesin.. Kimse ona "et" veya "becerilecek bir nesne" gibi bakmasýn..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. küçücük yaþlarda arkadaþlarý ona "prezervatifin" ne olduðunu öðretmesin.. masum ve mutlu hayalleri olsun, kimse onurunu kýrmasýn, aþaðýlamasýn.. "cinsel özgürlükle" deðil "fikri özgürlükle" büyüsün..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Kimse onu parayla pulla arabayla fiyakayla elde etmeyi düþünmesin.. ona satýlýk bir mal gibi bakmasýn..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Aklýyla ahlakýyla deðer görsün.. Eðer güzelse kimse ona güzel olduðu için ("et" için) deðer vermesin.. Eðer çirkin olursa kimse ona kötü davranmasýn, dýþlamasýn..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Kimse kýzýmýn yolunu kesip ilan-ý aþk etmesin.. Birgün iþe girerse patronu veya üstü onu taciz etmesin.. Herkes onun el bebek gül bebek büyük hayallerle büyütüldüðünü bilsin.. Kimse kýzýmýn canýný yakýp ardýndan "burasý baba ocaðý deðil" demesin..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Arkadaþlarý, gazeteler ve televizyonlar ona namussuzluk öðretmesin, soyunmayý güzel birþeymiþ gibi anlatmasýn, tenine kocasýndan baþkasý dokunmasýn.. Piçlerin kadýn avýna çýktýðý yerlerden(ortamlardan) uzak dursun.. Namussuzluk yapmak için bana(babasýna) isyan etmesin.. Kimse onun düþüncelerini böyle þeyler yapmasý için kirletmesin..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Kimse onunla alay etmesin.. Güçlü olursa merhametli olsun.. Zayýf olursa çakallar ondan uzak olsun..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum... Burçlara inanmasýn.. Ýnansa bile.. Burcunda "bu hafta karþýna bir aþk(seviþecek biri) çýkacak" gibi *****lýklarý gözardý etsin.. Kimse namusunu koruduðu ve namuslu olduðu için ona "tutucu" demesin..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Bakire bozmak gibi özel zevkleri olan sapýklar, insanlara zaaflarýndan yaklaþanlar, ikiyüzlü riyakar insanlar, dedikodu kazanlarý ondan uzak olsun..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. Kimse namusuna göz koymasýn.. Çöpçatanlar aklýný çelip kýzýmý pichlerin altýna atmasýn.. aptal veya saf bile olsa kimse bunu istismar etmesin.. zor duruma düþerse bir tekmede baþkasý vurmasýn..
Ben bu ülkede bir kýz evlat yetiþtirmek istiyorum.. sadece helaline varsýn.. mutlu bir aile kursun.. mutlu yaþasýn..