yap týgý ný beyendinmi (neo) bak gitmeyebaþladýlar daþ baþa neyapcan þindi hýmmmmmmmmmmmm
yap týgý ný beyendinmi (neo) bak gitmeyebaþladýlar daþ baþa neyapcan þindi hýmmmmmmmmmmmm
dost lugagiden kek yöm
ARBEY
:-))) sözüm meclisten dýþarý latife olsun diyorum ama. GALÝBA EÞÞEGÝN AKLINA KARPUZ KABUÐU DÜÞÜRECEÐÝZ...
lafýn kimseye deðil... aman cahiller duymasýn o zaman....
eyer birþey istiyecek birivarsa allahtan istesin umarým ký o verir
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 08:51 ) deðiþtirilmiþtir.
dost lugagiden kek yöm
ARBEY
Lütfen formun tamamýný okumayýpda göz degen yerlere bakýpda yorum yapmayýn. Eger formun tamamýný okursanýz verilecek cevap kalmayacagýndan emimn.
Vede kimse benim yerime yorum yapmasýn.
Hala yerel yönetimde bile siyasi düþünceler ön plana cýkýyor düþüncesi varsa bence siz epey bir geri kalmýþsýnýz..
Eyvallah !!!
hakkatten mahmile hak veriyorum, insan eleþtiri yapmadan once bence biraz arýþtýrmasý lazým, hem adam orda 7 tane kýz varmýþþþ diyor,( tam emin degil )ama hemde yerine taþ dikmiþler diye eleþtiri yapýyor. bence insanýn bir insana garazý varsa yada illaki eleþti,ri yapacaksa konunun ismi orhan celik yada belediye olsun ayyiiiipppp yawww...
Allah Bize (Hizmetcilik) YapanLardan Razý Olsun,Allah Yardýmcýlarý Olsun....
Sabredelim MevLam Neyler,NeyLerse MevLam güzel EyLer...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
þimdi gerçektejn bu tür olayalr bilmemek dýþýnda iþne gelmee de diyebilriz ama bu kadar rçekçi bir konu hakkýnda ve bu kadr kiþi önünde bilmeden tartýþma olanaðý yaratmak farklý bir konu amma biz þuna inanýyoruzki NÝZÝP içn çalýþan herkes þeffaf bir þekilde eserlerini sergiliyorlar bunlarý elimizn tersi ile yitmek bece nankörlüktür
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Dostlar,
Bu sitedeki tüm dostlar benim fazlaca sinirlenmediðimi ve eleþtirmediðimi iyi bilirler.
Ama bu konuda daha önce yazdýklarýmý yinelemek istiyorum.
Sn.Ali Karabacak Bey'e
Bas bas baðýrdýðýnýz ve sahip çýkýlmayan kültürel deðerlerinizi bizlere de söyleyin bizlerde bilelim.Bilelimki gerçekten sahip çýkýlmýyorsa nedenleri üzerinde durarak sahip çýkýlmasý için elimizden geleni yapalým. Ama önce sahip çýkýlmasý gereken deðerlerimiz bizlere açýklamanýz gerekmektedir.
"Önce o mezarlarý saymak zordu yani yerlari cayýr cimenden neredeyse yerle bir saýlacak kadar dogaldý. Ama þimdim O 7 tane mezarý sayan arkadaþýn sayarken hiç zorlanmadýgýný biliyorum. " þeklindeki ifadenize istinaden yazmak gereði duydum.
Acaba mezarlarýn nerde olduðunu bilmemek yada aramak neden cazip geliyor size? O halde bugün Kilisenin restore edilmesi de size göre yanlýþmý?Doðal yýpranmýþ haliylemi kalsýn? Böylemi düþüneceksiniz.? Ayrýca "Patavatsýzlýgýnda geregi yok!!!" ifadeniz de sanýrým biraz aðýr kaçmýþtýr.
Selamlar saygýlar
EVE EVE AMA HEP BU HÜZEYFE YOK MUBUUUUUU .
dost lugagiden kek yöm
ARBEY
yie ne yapmýþ Huzeyfe sizde bu Huzeyfeye dokunmadan duramýyorsunuz ha
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Cayýr cimen içinde derken kültürel degere sahip olan mezarlarýn dogal halinden behsetmek istedim.
Þu an o mezarlar asýl yerlerinde degiller, gidip görürseniz apacýk anlaþýlacaktýr.
Bu mezarlarý daha önce görmeyenler mezarlarýn efsanesini duydugunda yalan diyecektir, çünkü mezarlar adeta yapay bir þekilde yapýlmýþ durumda yine söylüyorum dogallýgýný kaybetmiþ durumda...
inþallah anlaþýlabilmiþimdir...
Formda konuþma biçiminde yazýlanlar biraz zor anlaþýlýyor cünkü yapýlan yorumlar cevap þeklinde, gercekten istedigi cevabý olamayanlar msn mi ekleyip sohbet sýrasýnda anlaþýlmayan bütün durumlarý sorup cevabýný alacaktýr....
Eyvallah !!!
Bu arada kiliseninde restore için yerinin degiþtirildigini bilmiyordum!
( Gercekten kimseninde kalbini kýrmak istemedim bilmerek kýrdýysamda özür dilerim.)
Eyvallah !!!
"quote" arbey demiþki:
EVET EVET AMA HEP BU HÜZEYFE YOK MUBUUUUUU
....Haaaa Arbey...!!! bana mý dedin....? Savcýmýn sesine kulak ver...
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 08:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ya kültürel deðerlerimiz o kadar çok ama biz neden sahip çýkamýyoz neden izin weriyozdoðal güzellikerini kaybetmesinee?