Bu arada:bizim ahmer Er'in M.Emin Er Hoca ile uzaktan yakýndan bir ilgisi yoktur..keþke olsaydý))))))
Bu arada:bizim ahmer Er'in M.Emin Er Hoca ile uzaktan yakýndan bir ilgisi yoktur..keþke olsaydý))))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
sevgilin orhan molla ahmet hocamýzý unuttunmu
sonra onun icazetli halifesi Nizip 72 unutma selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Allah onlarýn eksikliðini vermesin. Bak ramazan abi yanýnda bir tane var eteðinden tut eyi yapýþ ne de olsa soyadý ER.)
Orhan þu an yanýmda senin mesajýna epey güldü. O da ayný kanaatte tut diyor eteðinden ama elinde kalmasýn. he he he.
Amaca hizmet etmek ne güzel. Bunlarý paylaþtýðýnýz ve deðerlerimizi tanýttýðýnýz için müteþekkirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
http://images.google.com/images?q=tbn:hY01ilhSyQciUM:http://www.dmps.k12.ia.us/images/AkoWeb.jpg[/IMG] Bu siz deðilsiniz dimi abi...? Þey yani...! Yok yanii...! Öylesine sordum..
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
eger Suanda Basimiza Bir Fesatilik Bir Fitnelik Bir Kargasalik Gelmiyorsa Degerli islam Buyukleri Sayesindedir...
Onlarý Yuzu Suyu Hurmetinedir.
Onlarýn Sagliginda Kiymetini Bilmemiz Lazim...
Webtasarim - Webhost - Eticaret Cozumleri - Domain Tescil islemleri - We Her Turlu Web islemleri Yapýlýr.
iletisim Profilde Msn Adresim Yazýor ?
Orhan Kardeþ Ali Hocamýzý unutmayalým diplomasýz alim Ali UZUNASLAN .....
haci leylek camii....1982 de nizipte yeniyim.saha mahallesinde esnaftan birisi , burda görevli molla (mella)ahmet hoca vardý.hakkýnda atýp tutuyor,ama neler söylemiyorki:klasik irticacý,rejim düþmaný, kör býcakla kubilayýn baþýný kesen kötü,kara adam vs vs. ben çocuðum ,korkuyorum. bir kaç yýl sonra mella ahmetle tanýþýyorum.yarabbim ne büyüksün;orucunu sadece su ve 2 tane ramazan kahkesi ile açan adam tam bir vakýf,nerdeyse kuru ekmek yiyen ,müezzin maaþý ile aldýðý 3-5 kuruþla orda kalan öðrencilere kol kanat geren,mütevazi kanaatkar sýradýþý bir insan.karþý propaganda ters tepkiye sebebiyet veriyor ve ben bazý þeyleri sorgulamaya baþlýyorm.ne mutlu böyle güzel insanlara ,,,,,,
Kardeþler,Nizip sitenizi yeni buldum.Çok duygulandým.Aðlamamak elde deðil.Nizip'te yaþayan ve yaþamýþ alimler,mollalar ve hocalar.Ne güzel bir duygu deðil mi?
Bu duyguyu bana tekrar yaþattýðýnýz için Allah(c.c.)razý olsun.Beni tanýmak isterseniz:Nizip'te öncede görev yapmýþ,bir kardeþinizim.Müftülük Merkez Ku'ran Kursun'da görevliydim.Þimdi emekliyim.
Þükrü hocam sizi tam hatýrlamak isterdik ancak ,biraz daha teferruata girseydiniz keþke. Bu arada hoþ geldiniz,sizi sürekli görmek isteriz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan kardeþim,1985-1987 tarihleri arasý Altýndað(kefercebel) köyünde,1990-1996 tarihlerinde Nizip-Merkez Kur'an Kursunda(Müftülük Cami-i bitiþiði) Hocalýk yaptým.1996 okullarýn açýlmasýyla,G.Antep Havaalaný yolu üzerindeki Hoþgör Fatih Kur'an Kursuna (Külliye) tayinim çýktý.Orada 7 yýl görevde bulundum ve emekli oldum.Nezir Gül Hocam beni tanýr.Görsen belki sizde tanýrsýnýz.
Kur'an Kursunda M.Turan Yalçýn Hoca ile birlikte çalýþmýþtýk.Nizipte toplam eski görevle birlikte 11 yýl görevde bulundum.Bilmem kendimi tanýtabildim mi?![]()
Orhan Bey,çok güzel konulara deðinmiþsiniz.Allah razý olsun.Molla Ahmet,unutamayacaðýmýz saygýgeðer bir Hocamýz.Sarýyerde oturuyor.Ýstanbulda oturan bir Nizip'li imam kardeþimizle umrede karþýlaþtýk.Molla Ahmet ve M.Kuzudiþli hocalarýmýza selam gönderdim.Ýkisi de Sarýyer'de imamlýk yapýyorlar.
1991yýlýnda leylek camisinin orada (polen) Mahmut abinin TÜÐSAÞ gübre bayisi vardý bende yanýnda çalýþýyordum. Molla Ahmet hocada o zamanlar Leylek camiinde Hacý hoca imam kendiside müezzin olarak görev yapýyordu, daha sonra imamlýk sýnavlarý açýldý ismini burdan vermek istemediðim birisi sanýrým hocama bir güzellik yaptý ve köyün birisine imam olarak atandý,Temiz iyi birisiydi Allah c.c selamet versin keþke bir fýrsat olsada ziyaret edebilsek.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.