keþke nizip te olsaydým dedim þimdi.
Sevgili derviþ kardeþim...
Böyle ulvi bir çalýþma içine girmiþ olman, sana karþý olan muhabbetimin katsayýsýný 2'ye çkarmýþtýr.
Nizip'in çevresindeki daðlara,tepelere baktýðýmýzda çýplak olduðunu görürüz. Aðaçlandýrma hiçyok denecek düzeyde. Küresel ýsýnmanýn olduðu bu dönemlerde aðaç dikimi daha anlamlý hal almaktadýr.
Sizin nezdinizde katký saðlayan tüm öðretmen-öðrenci ve vatandaþlara teþekkür ediyorum.
Umarým bu faaliyetin tekrarý olur, biz de nacizane katký saðlamayý ümit ederiz. (Bu organizasyona þehir dýþýnda olduðumdan katký saðlayamamanýn burukluðu içindeyim.) Sevgiler...
YEÞÝL NÝZÝP sloganýnýn geçmiþte kalmamasý ve yarýnlarda Nizip'in gerçekten yeþil nizip olduðu iddiasýnýn arkasýnda durabilmek için ihtiyaç olan tek þey var. AÐAÇLAR ve ORMANLAR...
emeði geçen herkese çok teþekkür ediyorum...
aðaçlandýrma konusunda naçizane bir önerim var
orman olarak kullanýlabilecek bir yer belirlense ve Nizip te doðan her çocuk için ormanlýk alana çocuðun ailesi tarafýndan bir aðaç dikilse, ayrýca her evlenen çiftin de ayný ormanlýk alanýna evliliðin farklý bir göstergesi olarak bir çitf aðaç diklimesi istense sizce nasýl olur...
sonucunu hayal edebiliyor musunuz?
Yeni çýkan yasaya göre,evlenen her çift birer aðaç dikecekmiþ...Vatandaþlýk görevi olarak....
Ben evleneydimde,100 dönüm araziyi aðaçlandýraydým...Ne olcakki...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ya dogayý cok sevýyorum agac olan yesýl olan heryer guzel dýr ve bunun ýcýn herkesý kutluyorum agac dýkenlerýn elýne saglýk
Deðerlendirilmesi gerek.
Bende bir öneride bulunayým ozaman;
Ruhsat alacak binalara her daire karþýlýðý 100 aðaç dikme veya bedelini ödeme zorunluluðu getirilsin bu bir fona aktarýlsýn. Su parasýna %1 konulsun bu fona aktarýlsýn. Sivil toplum kuruluþlarý birer fon ayýrsýn bu fona aktarsýn. bunlar olmayacak þeyler deðil.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
emeði geçen arkadaþlardan Allah razý olsun.Milli aðaçlandýrma seferberlðinin baþladýðý bu günlerde çok anlamlý bir iþ yapýlmýþtýr.Saðolun.
derviþ beye bu davranýþýndan dolayý teþekkür eder ve sitemizden elinden gelen gelmeyen tüm arkadaþlarada saygý duyuyorum bir agac bir insan