helal be abý gol yagmuruna tutmuslar rakýbý umarým hep boyle dewam ederler
helal be abý gol yagmuruna tutmuslar rakýbý umarým hep boyle dewam ederler
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
allah devamýný getirsin demiþtim getiriyor senide türkcell süper lig de görmek isteriz
nizipspor sen bizim herseyimizsin
Made Ýn NizipLi
baþarýlar diliyoruzzzzzzzzzz nizip spora
Þampiyonlukda iddialýymýþ ve bu sene hedef 3. ligmiþ doðrumu ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kesinlik ile doðru çok iyi bir ekip var bu yýl,90 dk ka hucum yapan bir ekip kondisyonlarý çok iyi her top da hücuma kalkýp bol gol pozisyonlarý üretebiliyorlar...izlemenizi tavsiye ederim....
2 lig bence en iyi baþarý. zamanýnda kaçan bir amaç neyse.
þuanda grubta lider sanýrým
SIKINTI YARATMA...!
11.11.2007 Pazargünü þehitkamil stadyumunda Telecom ile karþýlaþan Nizipspor rakibini deplasmanda 3-1 maðlup ederek nizip e süper amatör küme lig lideri olarak mutlu döndü.......
maçýn ilk yarýsý karþýlýklý ataklarla takýmlar birbirini yokladý ve maçýn ilk yarýsý golsüz berabere sonuçlandý...
Ýkici yarýya gol ile baþlayan Nizipspor dakika 48 de sercanýn attýðý gol ile 0-1 öne geçti,golün hemen ardýnda geliþen telecom ataðýnda rakip futbolcu ceza sahasý içerisinde düþmesi ile kazanýlan penaltý vuruþu sonucu telecom eþitliði saðladý 1-1...
golden sonra ataklarýný sýklaþtýran Nizipspor maçýn 80 nci dakikasýnda çakýr ýn ceza alaný içerisinde düþürülmesi sonucu kazanýlan penaltýyý sercanýn gole çevirmesi ile nizipspor 1-2 öne geçti.....
Ataklarýna devam eden Nizipspor dakika 87 de sercanýn ayaðýndan bir gol daha kazanarak durumu 1-3 yaparak karþýlaþmadan 3-1 galip ayrýldý........
Oynadýðý 6 maçýn 5 nden galibiyet ve 1 beraberlik çýkararak topladýðý 16 puan ile namaðlup olarak Telecom deplasmanýndan mutlu döndü......![]()
umarýz hep boyle devam ede ve hak ettýgý yere gelýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bu hafta iddalý bir macýmýz var þehit kamil belediyesi ile liderlik için tüm spor severler davetlidir stadý bayram yerine çevirelim nizip spora gereken taraftar desdeðini yani 12ci adamý oynayalým
daha önceki konularda ve yaptým haberlerin hepsinde dikkate aldým bir konuydu bu. Nizip'teki mülkü amirlerin maça gelmemesi. Niziplilerin ilgisiz kalmasý. ve iþadamlarýnýnda boþ stadyuma niçin destek çýkmadýklarýný belirtmiþtim. Þimdi ise biraz olsun bir sevinç bir umut oldu bende. neden derseniz. Ýlçemize yeni atanan Kaymakamýmýz sayýn Hakan Yusuf Güner'in, Nizipspor'a gereken destegi vereceðine inanýyorum. Maçlara geleceðini umuyorum ilçe kaymakamý olarak þeref tribününde yerini alacaðýný umut ediyorum. Þehit kamil maçý pazar günü. Hafta baþý ama erken davranýlmasý lazým. Belediye günlük anons geçecek, maça geþen taraftara bayrak daðýtýlacak. bir krnaval havasý olmasý lazým. Maçýn günü ve saati pankartlara yazýlarak çarþý merkezindeki iþyerilerinin camlarýna asýlacak. herkesin haberdar olmasý lazým. çok önemli bir maç Nizip açýsýndan, Ýlçe derbisi bu. Arkadaþlar yani bari bu maça ilgi gösterelim. Haydi Nizipliler Pazar günü stadyumu dolduralým. Takýma destek verelim.(Farklý fikirleri olan arkadaþlarým yazssýnlar. Nizipspor yönetimi dikkate alacaktýr.)
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
inþallah peerles arkadaþýmýzýn dileði gerçekleþir.
nizipspor a baþarýlar diliyorum.
bu arada belki alakasýz olacak türkçeyi en azýndan yazarken düzgün kullanma konusunda önceden beri yapýlan çalýþmalar var ve bu konu üzerinde duralým derim telecom deðil telekom yazalým yabancý ülke takýmý deðil çünkü...
Sevgili Acun27...
Öncelikle sizin þahsýnýzda tüm fubolcu ve kulüp yöneticilerini kutlarým.
Nizip spora sahip çýkma zamanýdýr. Tüm niziplileri maçlarda desteðe çaðýrýyorum. sevgiler..
Sevgili nizip.com üyeleri sizlerinde desteðine ihtiyacýmýz var takým güzel bir atmosfer yakalamýþ ve 3 ncü lig yolunda emin adýmlar ile ilerlerken sizleri de yanýnda görmek istiyor ilgi ve alakanýzý bekliyor.......