yoqq abi ya walla bu arada göruþlerin icin tþkr ederimm...
yoqq abi ya walla bu arada göruþlerin icin tþkr ederimm...
Gelirlerinin bir bölümü Ýsrail' e gidiyor. Zaten U.S.A malý olmasý içmemek için yeterli bir nedendir sanýrým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Valla bu konunun açýlalý aylar oldu. Sanýrým teyet geçmiþsiniz bu konuyu.Lütfen konu açarken biraz daha dikkatli olalým. Ýþte linki.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=9747
abi o kaadar cok konu war ki hepsini nasýl bakabiliriz ki.. senin konuda guncenlenmiþ oldu bu arada...![]()
bu arada benimde aklýma geldi ben marketten alýþveriþ yaparken barkotlarýn üzerine bakarým 869 la baþlayan türk malý ürünler alýyorum lütfen sizlerde dikkat edin paralar ülkemizde kalsýn kendimizi kalkýndýralým
ablacým tþkr ederiz bak bunu bilmiyoduk ya.. saol ogrendim artýk bakarým bundan sonra daha bi dikkatli olucammm
Coca colaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....En nefret ettiðim þey....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
asagý yukarý 3 veya 4 ay önce bu konuyu sitede okudum o oldu daha kola içmedim içmemeyede çalýþýyorum içmeyim kardesim beniçmedim bir yerim eksilmedi
SÜT ÝÇÝN ÞALGAM ÝÇÝN MEYEN ÞERBETÝ ÝÇÝN TURÞU SUYU ÝÇÝN
Emailinizi güncelleyin
Hindistan´da alýnan mahkeme kararýnca Coca-Cola ve Pepsi´nin 4 hafta içinde formüllerini açýklamalarý istendi. Aksi takdirde ülkede cola satýþý yasaklanacak.
Hindistan´da yüksek mahkeme, ülkede üretilen Coca-Cola´da yüksek miktarda böcek ilacý olduðuna dair iddialar üzerine firmanýn 120 yýldýr sýr gibi sakladýðý formülünü açýklamasýný istedi. Eðer firma yetkilileri formülü açýklamazsa hükümet ülkedeki satýþlarý durdurulabilir. Coca-Cola´yla birlikte rakibi Pepsi firmasýnýn da formülünü açýklamasýný isteyen yargýç, iki firmaya da 4 hafta süre tanýdý. Firma yetkilileri ise, böcek ilacý iddialarýný þiddetle reddediyor.
24 KAT FAZLA PESTÝSÝD
Yeni Delhi merkezli çevreci örgütler, geçen çarþamba günü Hindistan´da tüketilen Coca-Cola ve Pepsi´de bulunan böcek ilaçlarý sýnýfýna giren kimyasallarýn miktarýnýn uluslararasý normlarýn çok üstünde olduðunu iddia etti. Bilim ve Çevre Merkezi´nin müdürü Sunita Narain Hindistan´da üretilen Coca-Cola ve Pepsi içeceklerinde tarým ve böcek ilacý olarak kullanýlan pestisid miktarýnýn izin verilen normun 24 kat üstünde olduðunu söyledi. Daha önce, 2003 yýlýnda yapýlan araþtýrmalarda Coca-Cola ve Pepsi´de normalin üstünde pestisid bulunduðu tespit edilmiþ ve okullarda satýlmasý yasaklanmaþtý. 2003 yýlý araþtýrmalarýnda bu miktar normun 34 kat üstünde olarak belirlenmiþti. Raporun yayýnlandýðý Hint Meclisi ayaklanmýþtý. Hükümeti Batý´nýn dev þirketleri ile ortaklýk yapmakla suçlayan muhalefet, hükümeti Batý içeceklerini yasaklamaya çaðýrmýþtý.
120 yýllýk sýr
Coca-Cola´nýn 120 yýllýk orijinal formülü, þirket politikasýna göre, ABD´nin Atlanta kentindeki bir banka kasasýnda tutuluyor. Kasanýn þifresini ise sadece 2 yönetici biliyor. Þifrenin kaybolmamasý için, iki yöneticinin ayný uçaða binmesi de yasak, zira uçak düþerse kasa sonsuza kadar kapalý kalabilir.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ne içerim 2 yýldýr nede tavsiye ederim. saðlýk herþeyden kýymetli benim için. artý ülkemde kýymetli.
>Yahudi asýllý, gelirinin bazen bir kýsmýný bazen de tamamýný Ýsrael'e
>vererek, Filistindeki vahþetin ve insanlýk dýþý o katliamýn ortaklarýndan
>birisi de Coca Cola þirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorký; O
>þirketinde ayakta durmasýný saðlayan yine biz müslümanlarýz. Yani içtiðimiz
>her þiþe cola ile Filistindeki kardeþimize bir mermi atmýþ oluyoruz bir
>nevi. Coca Cola'nýn ne anlama geldiðini düþündünüzmü hiç?
>Ýþte bunun cevabý:
>
>Coca Cola yazýsýný yansýtmalý olarak ters çevirdiðinizde arapça bir yazý
>teþkil etmektedir. Ve de bu yazýda "La Muhammed La Mekka" yazýsý ortaya
>çýkmaktadýr. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman:
>"Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldýrmak" anlamýný taþýmaktadýr. Ýnanmak
>güç ama ne kadar cahil olduðumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz?
![]()
cok guzel býr paylasým elýnýze saglýk.býde bu cýn mallarýna karsý duyarlý olmaya davet edýyorum herkesý emegýmýzý zamanýmýzý ve paramýzý calan ÇÝN MALLARINIA hayýr dýyelým lutfen........
tesadüf tesadüf
deyilmi arkadaslar daha ne görmemiz gerekiyor anlamadým içmeyelim arkadaslar
Emailinizi güncelleyin