nizipliyim van dan katýlýyorum.
fevzi kaçýrmýþsýn önceki yorumlarda da var Almanya
Made in TURKÝYE - GAZÝANTEP - NÝZÝP - ESENKENT...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
katýlým en fazla nizipten olmuþ
Konu baþak tarafýndan (10.11.07 Saat 07:26 ) deðiþtirilmiþtir.
_...............::::::::::::::-NÝZÝP-:::::::::::::................._
1975 Nizip doðumlu olup Nizip'ten katýlýyorum,yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar dilerim![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tþkr edeeirmm orhan abi saol sanada baþarýlar bende 1990 mugla dogumluyum ama þimdi nizipte yaþýyorum.. bende baþarýlar diliyorum...![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
eh tabi ki.. abi super bi yer walla her yaz ordayýmmbeklerimm
Ben kimim..?
olsun abi ya dert ettigin þeye bak allah aþkýna ya baþýmýn uzerinde yeriniz war ayýp ediyon ha hele sen bi gelde gerisi kolay sen bi gel yeter![]()
oooo orhan abi sende hanýmsýz bir yere gidemiyorsun hani sen taþ fýrýn erkeðidin![]()
Heh hehGökhancým senide görürüz.
Ben kimim..?
oda guzelmýs abý![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...