admin abi ya orhan abiyle gelmedik bugun ya cok uzgunuzz..yetiþemedik
Hasan Hocam,mechullll, orhan abi sizlerin adýnada diktik.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ya tam iþim bitti geliyorduk aradýkki çýkmýþsýnýz. Gerçekten sizinle olmayý çok istedik. Allah yaptýklarýnýzýn karþýlýðýný ecir olarak verir inþ. Ellerinize kolunuza saðlýk.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Önemli olan kalplerin bir olup hizmet için atmasý hayatta iyi niyet esastýr bu faydalý çalýþmaya katýlýp emek veren herkese minnetle teþekkür edrim ellerinize saðlýk
Hýýmm desene bu yýlda katýlamadýk...Neyse seneye bende gelcem....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
tüm katýlýmcýlarýn ellerine saðlýk.gerçekten çok hayýrlý bir iþ.inþallah hepsi yetiþir.bakýmýda sulamasý da yapýlýr umarým
Ben buradan emeði geçen tüm öðrenci arkadaþlara, okul personeline ve hocalarýmýza teþekkür ediyorum.
Ayrýca kampanyaya Lojistik destek veren Baþta Nizip Belediyesi adýna iBRAHÝM ALAKUÞ, ORHAN ÇELÝK ve PARK BAHÇELER Md.BARIÞ AKDOÐANA'a, Fidan desteði için TÝCARET ODA BÞK. MEHMET ÖZYURT ve ÝBRAHÝM HALÝL BABACAN'a, Kumanyalar için ZÝRAAT ODA BÞK. Mehmet AKFIRAT'A ve BÝLAL SAÝDE MARUFOÐLU ÖÐRENCÝ VE ÖÐRETMENLERÝNE vede emeði geçen herkese teþekkür ederiz. Allah fidanlarý ve destek verenlerin cebini kurutmasýn![]()
NOT : O küçücük ilköðretim öðrencilerinin harçlýklarýna fidan alarak ekim alanýna gelip dikim yapmasý inanýn insaný çok duygulandýrdý. Büyümüþde küçülmüþler MAÞALLAH.
Sevgili kardeþlerim yýl sonu iþlerimiz çok yoðun,çocuklarýn okulu yüzünden bilgisayarýda evde kapattýk çok çok özür dilerim,siteye girip yazýlarýmýzla manevi destek dahi saðlayamýyoruz.Lütfen baþta adminimiz olmak üzere hepiniz hakkýnýzý helal edin hepinizin ellerine saðlýk.Emeði ve gönülü katýlan dostlara ve insanlara ayrý ayrý teþekkürler.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM