ooooo slm ahmet abi biliyorum senin bizim liseden olduðunu.zaten bence sen ve benden baþka bizim liseden giren yok bu siteye.neyse 1 hafta sonre zaten gerek kalmayacak girmelerine çünkü okul AÇILIYO...ne kadar duyarsýzlar![]()
![]()
![]()
ooooo slm ahmet abi biliyorum senin bizim liseden olduðunu.zaten bence sen ve benden baþka bizim liseden giren yok bu siteye.neyse 1 hafta sonre zaten gerek kalmayacak girmelerine çünkü okul AÇILIYO...ne kadar duyarsýzlar![]()
![]()
![]()
Isminizi Alabilirmiyim Tilmiyenli Bak Akrabamiþizda Bende Tilmiyenli Sayilirim Anne Tarafindan
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
ben cumhuriyet lisesinden mezun oldum 2005 ama lise 2 de býraktým istanbulda devam ettim arkadaþlarýma selamlar
bende cumhuriyet lisesi mezunuyuým daha doðrusu mezun sayýlmam çünkü lise 2 de cýktým istanbula yerleþtim 2005 te arkadaþalrýma selamlar saadet
cumhuriyet lisesi mezunlarý arkadaþlarý sitemize bekliyoruýz tabi gelirlerse
ben polatlardaným.senin annenin adý ne vede kimlerden
kanka yaa burayý sen hazýrladýn yoksun þimdii çokk özledimm okulumu nuray hoceyýý,mithatý yani mitmitiisonraaa karabacaðýýýý
yani ne bilim herþeyini dostluðunu dedikodusunu herþeyini emin sizde beni özlemiþsinizdirrrr
hepinize selam olsun....
![]()
ben burdayýmda gelen yok.mithat hoca þimdi okulda deðil.sen þimdi nerdesin?eðer ismini(soyismini) söylersen saydýðýn hocalara selamýný söylerim.senin de dediðin gibi dostluk ve dedikodulara tam gaz devam
![]()
aloooooooooooo.slm arkadaþlar gelen yok mu yaw.bir görünüp bir kayboliy bizim millet. hadiyin kardeþler daha fazla ilgi bekliyoz.beyle olmiy yaný.haný hoþ beþ, haný sohbet.bekliyoz.
selam arkadaþlar. ben bu konuyu geçen yýl açtým ama ziyaret eden olmadý. ama þindi bakýyorumda birçok arkadaþ yazmýþ. ben cumhuriyet lisesinin ilk mezunlarýndaným. þu an askerim manisa- turgutlu ilçe j. kom.lýðýnda. bence bu konuyu biraz daha ciddiye alýp daha kapsamlý þeyler yaparsak, bütün mezunlarý bir araya toplayabilirsek çok daha iyi olacak. bu arada kanka sana çok teþekkür ederim. Allah kýsmet ederse kurban bayramýnda nizipteyim. dua et kanka...Heþeyi,herkesi çooookkk özledim.
HER ÞEY VATAN ÝÇÝN
HERÞEY NÝZÝP ÝÇÝN
HERÞEY DAHA GÜZEL BÝR GELECEK ÝÇÝN...
arkadaþlar ben 2004 mezunuyum yani okulun ilk mezunlarýý 11 a sosyal sýnýfýndaydýmm tanýyanlar olacaktýr nickim zaten ismim tanýyanlar olursa cvp yazmalarýný bekliyorummm herkese selam olsun
yok be kanka bizimkilerden ses yok onlar unuttular sanýrým birer nizipli olduklarýný bir ara arkadaþlarr hatýrlayýn ve yazýn çokk özlediikk sizlerii 11/A SOSYAL SINIFI TABÝÝKÝ 2004 MEZUNU OLANLARI BEKLÝYORUZ HEPÝNÝZÝ ÇOKK SEVÝYORUM HEMÞERÝLERÝMMM![]()
lütfen arkaþdalr okulun ve nizipin fotolarýný çekme imkanýnýz varsa siteye ekleyin bizim gibi gurbette olanlar çok görmek istiyor þimdiden teþekkürlerr
meraba arkadaþlar ben de cunhurýyet lisesi mezunlarýndaným ayþegül beni tanýrmýsýn bilmiyorum ama ben seni tanýyorum nerdeýsn þu anda istanbulda mýsýn yalnýz ben liseyý bitiriemedým orda istanbula geldýk yaný burda mezun oldum belki tanýmayabýlrýsýn ama ben seni tanýyorum bu arada sitede kimseyi göremiyorum arkadaþlar neden yoksunuz
hocalarýmý arkadaþlarýmý o kadar çok özledimki anlatamam özelliklede mustafa karabacaðý hocam seneye ordayým inþ yanýnýza gelicem görüþürüz arkadaþlar buraya gelin bekliyorum sizi