Yeni yapýlan ek binasý ile,güneydoðunun en büyük acil servisi ile , ve en önemlisi ,katkýlarýný unutamayacaðýmýz UZ.DR.Hasan Çaðýl'ý ile NÝZÝP DEVLETHASTANESÝ...
Ayrýca katkýlarýndan dolayý,DÜRÜMCÜ EMMÝMÝZE ve Sayýn milletvekilimiz MEHMET SARI beyfendiye,tüm Nizip''liler adýna sonsuz þükranlarýmýzý sunarýz...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 11:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
http://www.resimekle.com/image/13191.jpeg
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bu fotodakiler Nizip devlet hastahanesi mi?görmeyeli 1,5 yýl oldu NDHastanesini.güzel deðiþiklik,demek ki isteyince oluyormuþ.ellerinize ve yüreðinize saglýk.yine de allah düþürmesin sevdiði kulunu hastaneye;=)
Orhan bey bu konuyu açtýðýnýz için çok teþekkür ederim.Sayýn adminde bu konu üzerinde durup ana sayfaya taþýrsa sevinirim.Çünkü hastane konusunda çoðu insanýn söyleyecek sözleri vardýk kanaatýndayým.
Hastanemizin son hali baya muazzam þekilde donatýlmaya baþlandýðý gözle görülüyor.Bugun acil ünitesinin Güneydoðuda bu büyüklükte tek olduðunu söyleniyor yetkililer tarafýndan.Tabi bunu gördüðümüz acil üniteleriyle karþýlaþtýrýrsak gerçekliliðini anlayabiliriz.Buradan emiði geçen insanlara ayrýca teþekkür etmek istiyorum.Gerek sayýn vekilimiz Mehmet SARI beye gerek Baþhekim Hasan CAÐIL beye Sayýn Dürümcü emmimiz Mehmet CANKESEN beye ve emeði geçen tüm memleket sevdalý hayýrseverlere göstermiþ olduklarý gayret ve çabalardan dolayý teþekkürü þahsým adýma borç bilirim.Sanýrým bazý eksiklikler var onlarda inþallah en kýsa zamanda giderilir kanaatýndayým.
Allah Sizi Rahmetiyle Yargýlasýn.
Yukarda gözümden kaçan sayýn Baþkanýmýz Hacý Fevzi AKDOÐAN'ýnda emeklerini unutmamak lazým.Allah onun gibi insanlara sýkýntý vermesin..
Emeði gecenlerden Allah razi olsun..
Gerçekten Ben içinde çalýþtým. Asansör'den tutunda,Genel Poliklinikler,Servisler, Acil ne
durumda olduðunu biliyorduk ama þuanki durumunu görünce özel Hastaneden farký kalmadý
fazlasý var diyorum.Uz.Dr.Hasan ÇAÐIL ve ekibinden Allahrazý olsun Nizipli olarak hayatým
boyuncaböyle iyi bir insaný unutmayacaðým.
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSÝN.
![]()
![]()
![]()
![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 11:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Bence söze gerek varmý artýk Ameliyathane kýsmýnýn resimlerini ilerdeki günlerde inþallah burada yayýnlarýz
Teþekkürler Hasanbey.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 11:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Çok sevindirici.. resimler için saðolun allah yapandan da yaptýrandan da razý olsun..
sevgili orhan abim konuyu acmanýz cok güzel oldu özelliklede asansör konusuna cok sevindim yaklasýk 10-12 sene once bir kardesimiz asansörün kapýlarý bozuk oldugundan acýp asagý dogru bakarken yukardan gelen asansör feci sekilde kardesimizin...................o günden bu yana beným hastanedeki asansörü gordügüm zaman sanki benýmde basýma gelecekmiþ gibi hissedirdim... cok sukur su anda hastanemizde yok yok allah bu hizmeti bize getirenlerden razý olsun hizmetlerinizin devamýný dilerim
SabRedeLim MevLam NeyLer, NeyLerse MevLam Güzel EyLer....
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
inþaallah daha güzelleþecek böyle Nizip ya emeði geçenlerden allah razý olsun
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Tam-med yanýnda ...................yemiþ. Dimi yaniiiiii....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
HASTANEDÜZENLENMÝÞ POOAAAHHHHHH... Millet Gidince Hastaya bakacak bir doktor var acilde oda hangisine koþturacaðýný bilmiyor, hadi bunuda býrak DOKTORLAR ÖZELine gitmemiz için, ilgilenmiyor hastanede. SANKÝ KENDÝSÝNÝN ÖZELi DEVLETÝN HASTANESÝNDEN DAHA ZENGiN. Bu þartlar altýnda hastane altýn kaplama yapýlsa ne olurki. MiLLETiMiZDE CEHALETiN ESÝRÝ OLARAK BiRKAÇ MERMER PARTÇASINA ALDANIP KANIYOR:
semih