Anketi Ve Ilgili Konuyu Açtim. Ilginize Teþekkürler.
Zararlý ,Yasaklansýn
Zararsýz, Yasaklanmasýn
Saðolun Teþekkürler. Hocam.tanidiðimiz Arkadaþlarin Katilimini Saðlarsak Daha Iyi Olur Inþallah. Aðlamayana Meme Yokmuþ Bu Memlekette. Iþ Baþa Düþtü.
bende bu kampanyaya katýlýyorum siyah poþetler çok kötü kokuyor kokusu yiyeceklere bile çýkýyor
almanyada poþet kullanýmý yasakmýþ bez torbalar kullanýlýyomuþ
Avrupa yýllardan beri sadece kaðýt poþet kullanýyor biz nerede zararlý birþey varsa onun teknolojisini ithal ediyoruz naylon tamamen yasaklansýn
Baþak hanýmýn mesajýný okuyunca çocukken yolculuklarda annemin yanýndan eksit etmedigi siyah poþet geldi aklýma.Eski yoldan dolmuþla antepten gelmek iþkence olurdu,dayanamaz istifa ederdik.Ýstifa etmeyeceksek bile hafif bir bulantýda poþet agzýmýza uzatýlýrdý, o sýcak ta siyah poþet berbet kokardý ve istifa edrdikarkadaþýmýz çok güzel bir konu açmýþ tebrik ediyorum.
çok iyi bir konuya deyinmiþsin fakat öncelikle ilçemizin mutelif yerlerine geri dönüþüm koteynerleri konulmas gerekmezmi sorada halka bukonu hakýnda bilgi verilmesi gerek ama yinede sizi bukonuda sonunakadar destekliyorum
Kardeþler Ankette Oy Kullanmaya Ve Tanidiklariniza Anketi Hatirlatmaya Davet Ediyorum Sizi. Destek Veren Tüm Arkadaþlara Teþekkürler.
Sayin Admin Anket Oranlarinda Bir Hata Oluþtu Galiba Ilgilenirseniz Sevinirim.
Hayir Oyu Verenler Gizli Oy Mu Veriyor? Oysa Anket Açik Anket Olarak Baþladi.
Aydinlatirsaniz Sevineceðiz.
sayýn ....... kardeþim ankette hayýr oyu vermeniz demokratik hakkýnýz . ancak siyah poþetin gýda maddelerinde kullanýmýný yasaklamak kime zararlý? bana bunu açýklarsanýz aydýnlanmýþ olacaðým.halkýn saðlýðýný düþünmek bizden önce belediyenin ve kamu kurumlarýnýn görevidir.anayasa kamu kurumlarýna halkýn saðlýðýný koruma konusunda her türlü tedbiri almayý emreder.konuya sýcak bakmamanýzý anlayamýyorum. açýklayýn lütfen.
arkadaþlar kanser olmak isteyen sevgili arkadaþlarýmýzýn kimliðiniöðrenmek istiyoruz.
yoksa bu hayýr oylarý düzmece oylarmý ? diye bir soru geliyor akla.
sayýn mehmet kardeþ hayýr oyu kullananlar bu dört kiþi. baþka hayýr oyu yok bence. çünki siteden açýklayýcý bir cevap da gelmedi. böyle olursa bu iþler. bizim ne yapmamýz gerekecek bir bakalým.
masada kaybetmek gibi sanki. ancak haklý olanlarýn kaybetmesi gibi bir ihtimal yok. bunu düþünmeyenler düþünsünler lütfen.
Bazý arkadaþlar anket sonucuna haksýz müdahalede bulunmuþ. Gizli oy diye birþey olmaz.
bencede yasaklansýn yaný
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Sayýn kýlýçbalýðý banada düzmece gibi geldi. Evet oyu kullananlar açýkta ama nedense hayýr oyu kullananlar. 4 kiþi dýþýnda görünmüyorlar. içlerinde sayýn Orhan çelik'i görmek ise büyük bir talihsizlik olarak düþünüyorum.
En çok üzüldüðüm konu ise bazý arkadaþlarýn çöp poþeti ile gýda poþeti arasýnda kalmasý, Geçen süre içerisinde daha halen konuyu anlamamýþlar galiba...! Veya daha önce savunduklarý tezden dolayý iki derede kýyýda kalmýþlar.
ÇÖP poþeti ayrý bir olay, GIDA poþeti farklý bir olay... Avrupa baþta olmak üzere bir çok üniversitelerimizde vs. yerlerde siyah poþetin insan saðlýðýna verdiði zarar kanýtlanmýþken, zararsýz diyenler neye dayanarak zararsýz diyor anlýyamýyorum. Ayrýca bu sitede üye olan insanlar çoðunlukta evet derken, azýnlýðýn hayýr demesi ile anket sonucu nasýl olur da ayný seviye de kalýyor anlamýþ deðilim. O zaman bu sitede üye olmayanlar söz sahibi..
Konu mehmet2763 tarafýndan (09.11.07 Saat 14:50 ) deðiþtirilmiþtir.
1- Ardý ardýna yazdýðýnýz mesajlaýnýzý evime gelip, müsait olduðum þu sýrada ancak bakma fýrsatý bulabildim.
2- Üyelrimiz tarafýndan ankete katýlým az olduðu için, misafirlere de açtým. Fakat birkaç saat içerisinde su istimal edilmiþ.
3- Kiþilerin verdikleri oylarý siz site sorumlusu olduðunuz için görüorsunuz ve oylamaya katýlanlarý açýklamanýz uygun kaçmadý.
4- Heralde oyun kurduðumuzu düþünmüyorsunuz ?
5- Anket eski haline getirildi
6- Misafirlere kapatýldý.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
teþekkürler sayýn admin . ben katýlanlarýn herkesçe görüldüðünü sanýyordum. ancak anketin suistimal edildiðini anlayýnca kýzmýþ olabilirim.sizin oyun kurduðunuzu düþünmüyorum. ancak gördüðünüz gibi birileri oyun kuruyor.engellediðiniz için saðolun.teþekkürler. sizler bu sitede varsýnýz diye gönlümüz rahat. ama size deðil de fiiili gerçekleþtirenlere bir sözüm var. lütfen art niyetli olmayalým. her iþimizi dürüst yapalým. dürüstlük her zaman prim yapar.