baþarýlarýnýn devamýný dilerim.
GaLaTaSaRaY'ýma BaþarýLar...
baþarýlarýnýn devamýný dilerim.
GaLaTaSaRaY'ýma BaþarýLar...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
galatasarayýn yenmesý pek ýstemem ama bugun yensýn ulkeye puan lazým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bende senin gibi fenerliye cevap yazmak istemem ama maksat gýcýklýk olsun.
Mustafa kanal abi Teþekkürler...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
ister cvb ver ýster verme çokda umurumda
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.11.07 Saat 08:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Malesef Galatasaray yine baþaramadý. Ýnþallah alýþkanlýk yapmaz.
TÜRKÝYENÝN GURURU FENERBAHÇE..
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
ewet abý ya bu fenerde olmasa ne yapardý bu ulke allah yardýmcýlarý olsun fenerbahcemýzýn
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Arkadaþlar. Ben de Fenerbahçeliyim. Hem de en koyusundan. Ama Liverpool maçýnýn ardýndan Ýngiliz gazeteleri Turkey Hunt - Hindi avý, Turkey Shoot - Hindiyi vur gibi baþlýklar kullandý. Ortada Ýngiliz ve Türk takýmlarýnýn mücadelesi var. Ayný þey Galatasaray için de geçerli. O yüzden ligdeki rakiplarimizi Avrupa'da desteklemeliyiz. Ben Beþiktaþ ve Galatasaray'ýn ligdeki tüm maçlarý kaybetmesini isterim. Ama unutmayalým, öyle ya da böyle, Galatasaray ülkemize iki tane Avrupa kupasý kazandýran tek takýmdýr.
Neyse bizim takým gene döktürdü. Daha geçen seneye kadar maçýn 80. dakikasýnda televizyonu kapatýyordum. Oynanan futbol beni sinir ediyordu. Ama þimdi takým týkýr týkýr pas yapýyor ve gole gidiyor. Dikkat ederseniz Fenerbahçe hiç uzun topla hücuma çýkmýyor. Hep kýsa paslarla iþi bitiriyor. Bazýlarý Ýnter maçýndan sonra "Fener bir daha böyle güzel oynayamaz, çok zor.." diyorlardý. Güzel bir cevap oldu.
(Öte yandan ben cinconu hala sevmiyorum...)
bireysel emekli, sadece üye...
abý haklsýn ama bazý cinconlular ve 8Jk liler avrupa maçlarýnda rakýp destekleýyor onun için bende pek üzüldüm dýyemem ama yýnede ulkeye puan lazýmdý ýkýsýde yenseydý daha ýyý olurdu ama neyse ki fenerbahçemiz var...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bilende konusuyor bilmeyende ya iþte ona bitiyorum ya hayatýn da bir kere maç izleyende konuyorya helal olsun
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tabiki tuttugum takýmdan vazgeçmem nizip_güzeli bizimki espiri tabiki,burda birazcýk sevgili ablamý kýzdýrýyorum,ha ayrýca fenere karþý büyük bir sempatim var,eþim aþýrý derecede fanatik oldugundan dolayý, onun çift kiþilik kombinesi var sürekli gidiyor bende çocuktan vakit buldukça beraber gidiyorum gitmedigim zamanlarda dijitürkten seyrediyorum hiç bir fener maçýný kaçýrmam bilgiminde fena olmadýgýný düþünüyorum.![]()