huzinin yaptýgý karükatür ben sadece ufak bir degiþiklik yaptým
huzinin yaptýgý karükatür ben sadece ufak bir degiþiklik yaptým
ýyý yapmýssýn ama sýmdý ortalardA kýmse yok kara batak gýbý battýlar sanrým herkes yogun bugun heralde
biliyosun arkadaþlarýmýz gelirse tam geliyo kayboluncada tam napalým bizi fazla yanlýz býrakmazlar inþallah....
ya eser abla bu aralar caným sýýkkýn býsey yapmak gelmýyo icimden o yuzden sýteye de pek gýremedým yoksa yýne gelýrým yahu yaný burdayým bý yere kaybolmam merak etme
eser abla aslýnda onemli býsey degýl ama fýkrýný almak ýsterým arkadaslarým bený býrýyle tanýstýrdý ýste ara bulucu ne olacaklar beným haberým yok tabý nýyetten cocukta bený cok begenmýs ýsrarla cýkmamýzý ýstýyo benýmde kafam karýstý ne dýyosun
[quote=ghost_love;105910]eser abla aslýnda onemli býsey degýl ama fýkrýný almak ýsterým arkadaslarým bený býrýyle tanýstýrdý ýste ara bulucu ne olacaklar beným haberým yok tabý nýyetten cocukta bený cok begenmýs ýsrarla cýkmamýzý ýstýyo benýmde kafam karýstý ne dýyosun[/quote
benim sana diyecegim þu olur bence çýkma teklifini kabul etme sadece arkadaþ olmayý kabul
et ondan sonra kafana yatarsa bu teklifi onayla derim tanýman daha kolaylaþýr gönül eglendirmek isteyen çok erkek var caným dikkatli ol sen yinede......![]()
ayy þimdi bi yandanda gülmeye baþladým güzin abla gibi cevap verdim dmi......![]()
ya bu arada buraaya da yazdým mýllet ozel hayatýný buraya mý yazýyosun der ama beným paylasmak ýstedýgým burdaký kýzlarýn yorumu tabýký once tanýmam gerek senle bunu uzunca konusuruz eser abla hemde sagol yardýmcý oldugun ýcýn
tabiki ne derdimiz varsa paylaþacagýz birbirimiz için elimizden ne gelirse yaparýz tabiki...
tabýký herkes derdýný paylassýn buyuk ablalarýmýz da býze yol gosterýr bu arada tekrar sagol eser abla
hanýmlar epeydir sohpet etmiyoruz ya ugrayýnda görüþelim yaf.........:>