Keskin kardeþ þimdilik en iyisi bu. Davarpazarýndan iyidir. Tabi daha önce dediðimiz gibi bu da suistimal edilmezse.
Keskin kardeþ þimdilik en iyisi bu. Davarpazarýndan iyidir. Tabi daha önce dediðimiz gibi bu da suistimal edilmezse.
memleketimize hayýrlý olsun kazasýz belasýz olsun
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
eskiye göre daha iyi olmus ancak yine de iki arada bir derede kalmis eski Nizip garajininda söz konusu olacagini sanmiyorum orasi cok iyiydihayirlisi olsun
emeðinize saðlýk bu sistem iyi olmuþ ne olcak sanki mezarlýkta inilir halk dolmuþuna binersiniz nereye gidicekseniz gidersiniz bu iþ ticaret iþi sen sadece þehrin göbeðinde inip her yere yürüyerekmi gidicen zan ediyorsun tabiki belediyede kendi halkýna özveride bulunucak þehrin içine artýk halk dolmuþuyla ineriz..
ALLAH RAZI OLSUN ÖNCE KAÇAK GÝBÝ FIRIL FIRIL ANTEP ÝN ÝÇÝNDE DÖNÜP DURUYORDUK DOLMUÞLA...
helal valla sorunlar çözülüyo orhan planýný mevkinmi bilmem ama iyi çalýþýyon allah geçmiþine rahmet versin seni tanýmak benim için þeref
saygýlar
Emailinizi güncelleyin
orhan kardeþ Allah razý olsun.Güzel olmuþ.Lakin baþka hayati mevzular var.Oralara da bir ses verin artýk.Vatandaþ bekliyor,bilesiniz.Selametle.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Eski kýrsal terminal þehir merkezine çok uzaktý.ancak burasý merkeze çok daha yakýn .Trafik daha hýzlý ilerliyor.Ben eskiye oranla daha iyi diye yorumluyorum.Buradan Antep'in her noktasýna ulaþýlabilir.
Ýlgililere teþekkür ederim.
nizip halkýndan bir isteðim var. siz siz olun memleketinize sahip çýkýn ben þuan denizlideyim ah memleket hasreti nedir belki yaþayan bilir.tüm nizip halkýna baþarýlar,geleceginiz için. ben serkan sarý