Eðer bunu ben yazmýþ olsaydým,üyelerin tamamý saldýrýya geçerdi...
Ahmet abi !!!! Yanýnda pasta - kek gibi þeylerde olsun bari....
Eðer bunu ben yazmýþ olsaydým,üyelerin tamamý saldýrýya geçerdi...
Ahmet abi !!!! Yanýnda pasta - kek gibi þeylerde olsun bari....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yapmýþ oldugunuz tiyatroyu begeniyle izledik göstermiþ oldugunuz ilgiden dolayý teþkkürlerrr
"quote" leylacan demiþki:
kadir bey kardeþ yüreðine saðlýk.bizlerin zamanýnda yapmak isteyipte yapamadýðýmýzý yaptýðýnýz için ayriyeten teþekkür ediyorum.Ne olur bu güzide ekibi saðlam tutun.Birbirinize tutkunluðunuz devam etsin.inþallah yetkililer daim arkanýzda olur.siz iyi oldukça baþarýlý oldukça desteðimiz büyüyecektir.tiyatroyu elitlere ait düþünmemeniz beni mutlu etti.Zira halkýn da bu sanatý tatmaya,öðrenmeye ve yapmaða hakký olmalýdýr.Aslýnda duruþunuz ve anlayýþýnýz pek çok bakýmdan öðretici bir özellik arzedeiyor.bayan oyuncu olmak isteyen aklý selim sahibi bacýlarýmýzý da ranýza alýrsanýz þýk olur.sevgilerimle.Antep buluþþmasýný sabýrsýzlýkla bekliyoruz.acaba biletli mi olacak?arkadaþlarým soruyorlar.bir açýklama yaparsanýz iyi olur.hoþçakalýn.
Deðerli Leylacan abla öncelikle sizin gibi tiyatroseverlerin tevüccühü bizi gerçekten mutlu ediyor.Antepteki gösterimiz de burdakiler gibi ücretsiz olacaktýr.Ayrýca deðerli admine davetiyesini kendi ellerimle vereceðimden emin olabilirsiniz.Sizleri de o gece seyircilerin içinde görmekten büyük kývanç duyacaðýz.Gecenin en güzel yaný Huzeyfe kardeþimle tanýþmam olacak diye düþünüyorum.
racon adami
sevgili,huzeyfe sende gel,bizim yüreðimiz çok büüüyük.hepinize yerimiz var.
EEE 1 HAZÝRANDA YAKLAÞTI DEÐÝLMÝ HOCAM ÇALIÞMALAR NASIL BU ARADA ANFÝ ÝNLEYECEKMÝ,O GECE BAÐBOZUMU NE KADAR KÖKLÜ BÝR YAPILANMAYA SAHÝP OLDUÐUNU GÖSTERCEK HEPÝMÝZ ORADAYIZ ANFÝ TÝYATRODA BULUÞMAK ÜZERE
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
hocam biz yapýcý insanlarýz bozum mozum bize göre deðil aa bu arada hocam bizim damda büyük sizin ekipe yeter gelin orada oynayýnda þenlik olsun akþam yemeðide býrakmam sizi iyi bir de balcan piþiririz
yeni projelerde de sizleri görmek ve iþtirak etmek dileðiyle...
he bu arada kadir abimden beni mahallede rahatsýz eden gruba da bazý arkadaþlara yaPtýðý gibi racon kesmesini istiyorum . çok korkuyorum da.. LÜTFEN ABÝ...
KARDEÞÝM HUZEYFE SEN KADÝR ABÝYÝ TANIMAMAKLA ÇOK ÞEY KAYBETTÝÐÝNÝN FARKINDA MISIN? BENCE ÝLK ÝÞÝN KADÝR BEYLE TANIÞMAN OLMALI VE DÝÐERLERÝYLE...
SELAM VE DUA ÝLE....
1 Haziranda tanýþma þerefine nail olacaðýz....Kadir abemle...
Yalnýz selimcan abem, sen daha yeni üye olmuþsun,Kadir abemi nerden tanýyon...?
1 haziranda anfide vayda güleriz artýk lelyhe ley açýlýnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbaðbozumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geliyyyyyyyha geliy dadididadi aaaaaaaaaaaaa .
bagyapýmý Alemsin yavv iþh. ortalýgý yýkýp geçeriz sizlerin sayesinde eyvallah kardeþ Sevgilerle....
böyle bir etkinliði hazýrlayanlar kadar sevinçliyim ve bir onlar kadar da heyecanlýyým desem abartýlý olur mu? olmaz.Rutin Nizip'imizin kaderi deðiþti için.Bu atýlýmlarýn farklý aktivitelerdeki tadýný tatmak isterim.Alakasýz bir konu ama halen içimde bir uhde zeugmamýzýn adýnýn varolmasý fakat Nizip'imizin bundan zýrnýk kadar yararlanamamasý gibi.Neyse caným ALLAH YOLUNUZU AÇIK EYLEYE..
Kendi Dünyam - FE ?RON
"quote" General demiþki:
Nizip.com merhaba .yaklaþýk bir aydýr izlemeye çalýþýyorum olup bitenleri.bu siteye giren yazý yazan aklý baþýnda bir insan yok mu Allah aþkýna...
Komutaným þimdi ayýp etmiþsin iþte.....Ne yani biz aklýbaþýnda deðilmiyiz...?
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 07:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizib'in ve Nizip insanýnýn tanýtýmýný Sanat yoluyla yapan bu insanlara lütfen saygýda kusur etmeyelim arkadaþlar. Þunu bilelimki; hiç birisi kendisi için deðil NÝZÝP'in tanýtýmýiçin uðraþ vermektedirler. Gelin hep beraber bu arkadaþlara ve ekiplerine destek olalým..Gelin þu Nizip'in ''birbirlerini çekemezler'' deyimini tarihe gömelim.
BAÐBOZUMU ve REÝS BEY ekibini takdir etmemek mümkün deðil. Hepinize teþekkürler, saygýlar
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ