Ýþte þekil A da görülen iki entellektüel Türk genci...Breeee kendinize gelin onlar sizin ecdadýnýz.... En azýndan ben rüyamda görecek kadar asilim...Siz rüyanýzda görebilecekmisiniz acaba...? Bi deneyin bakayým....
Ýþte þekil A da görülen iki entellektüel Türk genci...Breeee kendinize gelin onlar sizin ecdadýnýz.... En azýndan ben rüyamda görecek kadar asilim...Siz rüyanýzda görebilecekmisiniz acaba...? Bi deneyin bakayým....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Haaa bu arada çok gýcýk olduðunuzu söyleyebilirmiyim acaba...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Hayýr söyleyemezsin...![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
vallaha bravo. bazen hiç beklenmedik þeyler yapýyo. uçmaktan baþka
SIKINTI YARATMA...!
huzi tavuk veya kanatlý olabilirsin hatta kus grýbide olabilirsin ama harbi beni mest ettin yaklasýk 2 yýldýr bu siteye üyeyim böyle bilgi içeren bir forum görmedim
seni tebrik ediyor hesabýnýza bir kilo fenni yem aktarýlmasýný talep ediyorum
Emailinizi güncelleyin
ayýp oluyo ama huzi abinizi çok incitiyorsunuz o çok küçük ve narin kýrmayýn valla huzi bide mehteran grubunu eklersen süper olur .
ellerine saglýk
Çocuk kýrk yýlýn baþý ne güzel bir konu açmýþ. Motivasyonunu bozmayýn.
Huzeyfe kardeþ gerçekten sitemize güzel bir arþiv oldu,ellerine saðlýk. Seninde buyurduðun gibi selam olsun OSMANLI yarenlerine.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com