þuan nizipspor ne durumda ne halde olduðu konusunda bir bilgi var mý. önce bir kulup binasý kurulmalý yerini sorsak bilen yok. nizipte bir sürü boþ arazi var. bir spor tesisi yapýlabilir. yan gelip yatmak varken kim uðraþak bu iþlerle...
þuan nizipspor ne durumda ne halde olduðu konusunda bir bilgi var mý. önce bir kulup binasý kurulmalý yerini sorsak bilen yok. nizipte bir sürü boþ arazi var. bir spor tesisi yapýlabilir. yan gelip yatmak varken kim uðraþak bu iþlerle...
kardes bunun ýcýn maddý destek ne olacak onemlý olan o degýlmý?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Selam beyler kusura bakmayýn devamlý sizlere eþlik edemiyorum nedeni ise asker olmam beyler bu bole konuþmayla olmaz herkez toplanýr belediye baþkanýna çýkýlýr takýmýn ne olucak konusu konuþulur belediye bununla ilgilenmeli çünkü nizipspor belediye için bi reklamdýr bizim için ise nizipli olmak ve nizipsporun baþarýlarýný birlikteme yaþmamak kýsaca bir sevgidir bizim için bu dogrultýda eyer sayýn belediye baþkanýmýz da bunu böyle algýlayýpda nizipspora biraz olsun desteklerini esirkemezlerse nizpsporu tekrar 3 lige cýkarýrýz
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>
28.10.2007 Pazar günü saat 15.00 de Gaziantep þehit kamil ilçe stadyumunda gaziantep demirspor ile karþýlaþan Nizipspor karþýlaþmayý 5-0 kazandý...
Süper amatör ligde mücadele eden Nizipspormaçýn 11 nci dakikasýnda hasanýn düþürülmesi ile penaltý kazandý penaltýyý kaçýran Nizipspor ilk yarýyý 0-0 kapattý..
Ýkinci yarý üstün bir oyun sergileyen Nizipspor 53.ncü dak.hasanýn attýðý gol ile 1-0 öne geçti oyuna iyice aðýrlýðýný koyan Nizipspor 69 da yine hasan,78 de çakýr,87 de ümit ve 90 da hasanýn ayaðýndan bulduðu goller ile karþýlaþmayý 5-0 gibi farklý bir skor ile tamamladý..
ligde oynadýðý 4 karþýlaþmadan 3 galibiyet 1 beraberlik alan Nizipspor þampiyonluk yolunda emin adýmlar ile ilerliyor.....
Aaaaah aaahhh...Ne çok özledim Nizipsporun maçlarýný....3 yýl önce hep giderdim...Böyle güzel haberler duymaya devam ederiz inþallah...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
baþarýlarýnýn devamýný bekliyoruz
gönülden destekliyoruz
inþallah nizipimizi 3, ligde görürüz baþarýlarýnýn devamýný diliyorum
Nizipsporu Baþarilarindan Dolayi Tebrik Eder,baþarilarinin Devamini Dilerim..þampiyon Olup 3. Liðde Göreceðimizi Umut Ediyorum.
nizip gibi geliþmiþ bir ilçenin futbol tkýmýnýn 3.ligde olmamasýný düþünemiyorum biran evvel 3.ligde görmek için sabýrsýzlanýyoruz.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Sevgili Acun 27...
Öncelikle sizleri tebrik ediyorum.Sonra da Nizip spor'lu Futbolcularý ve yöneticileri.
Sizin gibi deðerli insanlarýn Nizip sporun yanýnda yer almasý ve hiçbir menfaat gözetmeden iyi ve kötü günlerde Nizip spor'la olmanýz ve hiç bir zaman inacýnýzý yitirmemeniz ve inanmaya da devam etmeniz inanýyorum ki bu baþarýlarý katlatarak devam ettirecektir.
Ünlü bir söz: ''Ýnanmak, Baþarmanýn Yarýsýdýr.''
Tekrar, Nizip spor'u baþarýsýndan dolayý kutlar, Tüm yöneticileri muhabbetle selamlarým.
Sevgiler...
04.11.2007 Pazargünü saat 14.00 de ilçe þehir stadyumunda Gaziantep Gazispor ile karþýlaþan Nizipspor adeta gol olup yaðdý........
Süper amatör kümede þampiyonluðun en büyük adayý Nizipspor oynadýðý 5 karþýlaþmanýn 4 ünde galibiyet 1 nde beraberlik alarak þampiyonluk yolunda emin adýmlar ile yürüyor......
Nizipsporun gollerini dk ka 13-23-52-82 de hasan 26 da tolga 90 da da kadir atarken rakip takýmdan harun 54 de dk 87 de kullanýlan penaltýdan süleyman kayýt etti.......
Baþtan sona üstün oynayan Nizipspor rakibini 6-2 maðlup ederek oynadýðý 5 maçta puanýný 13 yükselti......
Konu acun27 tarafýndan (04.11.07 Saat 22:33 ) deðiþtirilmiþtir.