5- tuncay çelik
nede olsa bu yola gönül verdik eðitim camiasýna
5- tuncay çelik
nede olsa bu yola gönül verdik eðitim camiasýna
gercektende fakulte açýlamasý çok ýyý olur yaný ýyý bolumler olursa býzým gýbý arkadaslar çeþitli memleketlere gýtmez.. çok ýyý býr fýkýr dýye dusunuyorum
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
nizipli_mehmet
tabý abý ne demek nizipe katkýda bulanacak sa eger her sey için varýz...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.11.07 Saat 13:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
7. CumaLi Budak
Yiðenim Bursada Okuyor Gönül isterdiki nizipte okusaydý. bu Yüzden Bu Yola Baþ Koyduk... Kim bilir ne sýkýntýlar ne zorLuklar çekiyordur.
Konu Cali tarafýndan (04.11.07 Saat 13:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
8-Keremcem
Benim gerçek ismimi komitede bilmesi gerekenler bilecektir ama yabancý deðilim o kadrýný bilin
Bu iþ elbette gönüllülük vesamimiyet iþidir.katýlýyorum sayýn dörtbudak.teþekkürler.
evet isa hocam sizin dediðiniz gibi azim kararlýlýk gönüllü olma hissiyet gibi kavramlarýn olgusu çok önemli
derviþ abi son geliþmler hakkýnda bilgi alabilirmiyiz ne gibi çalýþmalar yapýlmakta acaba gaziantep üniversitesi ile irtibata geçildimi geçilmiþþse sonuç veya son durum ne?
Benim yerimi yurdumu biliyorsunuz.
Bir telefon kadar sizden uzaðým.
Sevgiler...
Dürüsce konuþmak lazýmsa belediye nizip için her türlü ihtiyaçlarý karþýlamak için nizip için çok çalýþtý. Birþeyler yapma gayretinde her zaman bulundu,bundada baþarýlý oldu. Ancak hükümet kanadýnda hiçbir yatýrým nizibe kazandýrýlamadý. ilçe insanýmýzýn gelir düzeyine yönelik hiç bir projeye destek olunmadý.
Veteriner lisesi gitti, yüksekokulda gider merak etmeyin. insanlar burada fakülte için çýrpýnýrken sizler bir yüksekokula dahi sahip çýkamayacaksýnýz.
Ülfet ülfet deyip yýllarca nizip için büyük bir gelir kapýsý dediniz. Oysaki bir fakülte 50 tane ülfet fabrikasýnýn getirisi kadardýr. bunu nasýl olurda üst makamlara gelmiþ insanlar anlamazsýnýz.
Bir teþviki bile getiremediniz. Yine saðolsun nizipli iþadamlarý her türlü þartlara raðmen yatýrýmýný yaptý, nizipli insan bunlarýn sayesinde azda olsa ekmeðini kazandý.
Gerçekten nizibin sahibi yok.
Bu söz bu dönemdede doðruluðunu kanýtladý.
Aslýnda bu konu muhabet ortamlarýmýzda defalarca dile getirdiðimiz bir konu ama sevgili abilerim bu konu hakkýnda iþ adamlarýmý ve belediye baskanýmýz sayýn miletvekilerimizle bir görüsme yapýlabilir ...
YASÝN ÖZER