emeði geçen herkesten allah razý olsun
severiz ve ya sevmeyiz ama yapýlaný hor görmek insan oðluna yaþýþmayacak bi durum lütfen yanýlgýya düþmeyelim.
adminim valla bir çok fakülteden daha güzel duruyor![]()
Bende Nizip Yibo Mezunuyum Okul Eski Haline Göre Yüzde Yüz Degiþmiþ Emeði Geçen Tüm Hocalardan Allah Razi Olsun.
Yatýlý Ýlköðretimin Müdürünü ve ona destek olan herkesi tebrik eder,böyle idareciler pek nadir bulunur. Ýþte icraat ve baþarý müdürümde allah razý olsun kendilerini tebrik ederim. Mevlam korusun müdürümü saygýlar
Emeði geçenlere teþekkür ederim, bu fiziki güzelliðin sýnavlarda da baþarýya dönüþmesi dileðiyle...
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
90-93 yilinda orda okudum mezun oldum simdi cok harika olmus o haliyle simdiki halinin arasinda daglar var emegi gecenler kendileriyle ne kadar gurur duysalar az olur emegi gecenlerden alllah razi olsun cok iyi olmus herkese sevgiler buradan arkadaslara selamlar adresim zekican_27@hotmail.com
.............. uzun suredir anlamaya çalisiyorum ama nafile. Neden birilerinin eleþtrilerini normal bir davranis gibi algilamiyorsunuz da savunma mekanizmaniz aninda tepki veriyor herkes sizinle ayni fikirde olmak zorunda degilki olamazda bu dunyanin kurulus felsefesine bile terstir. birakinda bazilari muhalefet yapsinn, kendilerine gore olumsuz yada begenmedikleri herhangi bi konu veya durum hakkinda yorum yapabilsinler.
bizim zamanýmýzdaki hocalar bizi dövmekten baþka biþeye vakit bulamýyorlardý. demekki artýk farklý þeylerle uðraþýlýyor. hey gidi günler dayak mý dersin taciz mi dersin üç kaðýt mý dersin ne ararsan vardý þimdi böyle olmuþ çok güzel olmuþ umarým içide dýþý gibidir.
kütüphaneye girdiðimiz zaman öylesine yoðun bir kitap kokusu gelirdiki insan kendini farklý bir alemin kapýsýndan girmiþ gibi hissederdi hoþ böyle bir kokununn gelmesinde hoca dediðimiz insanlarýn payý büyük, 6 ayda bir kütüphaneyi kullanmamýz için açarlardý. atölyede güzeldi, binbir uðraþla yaptýðýmýz 5 kuruþsuz kalma pahasýna aldýðýmýz kontrplak ve kýl testereler harcanan onca emek boþmuþ, 5 verecekmiþ yesinler.. resimleri gördümde ordan aklýma geldi.
orhan abi Allah senin gibi samimi kullarýndan razý olsun her fýrsatta imam hatibi tanýtýyorsun ben imam hatip adýna sana teþekkür ediyorum.senin gibi dostu olanýn sýrtý yere gelmez evelallah