Allah sizinde hayýrlarýnýzý kabul etsin.
Allah sizinde hayýrlarýnýzý kabul etsin.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bu dayanýþmayý nizipin sorunlarý konusunda da birlik olmaya davet ediyorum...
Abi zaten gerçek ihtiyaç sahibi fakirin onuru vardýr, dilenmez. Siz ne kadar çabalasanýz da dilencileri bitiremezsiniz. Bir olay anlatacaðým, inanmayacaksýnýz. Nizip'te samimiyetine çok güvendiðim bir abim anlatmýþtý. Bu abim bir gün Mersine tatile gitmiþ. Sahilde gezerken kumlarda uzanmýþ yatan bir yaþlýyý tanýr gibi olmuþ. Biraz daha yakýna girince hislerinde yanýlmadýðýný görmüþ. Kumlarda yatan Nizip'te her gezen bir dilenci imiþ. Yaþlý adamý dürtüp uyandýrmýþ. "Sen þu adlý dilenci deðil misin?" demiþ. Yaþlý adam biraz duraksamýþ ve Nizip aðzýyla: "Yok yegen yangýlin..." deyince bizim abi hepten emin olmuþ...
Konuyu daðýtmýþ gibi olmayayým. Bu son yýllardaki dayanýþma hakkaten dikkat çekici. Keþke bu dayanýþmadan ilçemize yatýrým kararlarý çýksa...
bireysel emekli, sadece üye...
adam biraz duraksamýþ ve Nizip aðzýyla: "Yok yegen yangýlin..."
Allah hayrýný versin amma güldüm yaw
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
evet yapýlanlar çok güzelde ya unutulanlar yada gerçekten ihtiyacý olupta verilmeyenler onlar ne olacak.dertlerini anlatacak bir merci bulamayan çaresizler.üçbeþ kiþinin insiyatifine býrakýlarak hazýrlanan listelerde adý olmayanlar.belediyeye gidipte ............... hanýma derdini anlatamayanlar. onunda gelenlere karþý kötü davranýþý ne olacak merak ediyorum.yoksa yapýlanlar elbette çok güzel
Meftune adlý üyemize cevap vermek üzere halkla iliþkiler müdüremiz Hatice hanýmý çaðýrtýp bizzat yazýyý okuttum. Aþaðýdaki paragraftan sonra bizzat Hatice kendi yazmýþtýr,bilginize sunulur ;
Kaymakamlýk ve komisyonumuzun ortak çalýþma neticesinde ortaya çýkan olduðu bý liste tamamen ortak akýl ve dayanýþma neticesinde çýkmýþtýr. Bu konuda benim ne insiyatifim ve ne de kontenjan hakkým vardýr. Ben sadece gelenlerin listesini yani alýp almadýðýný kaydettim. Suçlanan kiþi ben isem,çok büyük haksýzlýk yapýlmýþ kanaatindeyim. Ýptal edilen ailelerin iptal edilme nedenleri ise bu yardýmý haketmediði konusunda zerre-i miskal þüpheniz olmasýn. Bir tek hatalý bir isim varsa bu iþi býrakmaya hazýrým. Saygýlar...
Hatice Þahin
Ben kimim..?
evet orhan bey gerçekten güzel bi organizasyon.hakedenlerin ama sadece hakedenlerin yararlandýðý bi olanak.emegi geçenlerden ve özellikle baþkanýmýzdan allah razý olsun ve onu bizim baþýmýzdan eksik etmesin(amin).
Neden yapýlan yardýmlara illa bir kulp takma gereði duyuyoruz ki.allah razý olsun demek zormu?Bugün sen 3000 aileye yardým daðýtacaksýn hayýr iþi yapacaksýn ve karþýlýk olarak 3-5 her neyse aileye yanlýþ verilmiþ diye o insanlara þayiada bulunucaksýn el insaf valla el insaf.Gerçi hatice haným olmadýðýný yukarda söylemiþ.