Kasým abi paylaþým için saolun.Bülgütay bilici abiminde emeðine saðlýk walla sesinden tanýdým.
Kasým abi paylaþým için saolun.Bülgütay bilici abiminde emeðine saðlýk walla sesinden tanýdým.
Bilgütay abi çekiyor bence sesinden anladým. son görüntülerde ise cumhutiyet cd. hala inþaat halinde tam bitmemiþ. tþk abi paylaþým için
SIKINTI YARATMA...!
evet abi. orayý hatýrlýyorum çay bahçesiydi.![]()
hey gidi günler.
o zaman orta okula yani baþlamýþtým. maruf orta okuluna gittiðim için buralarý görmek kýsmet oldu.
örnek pastanesinin olduðu yerde tek baþýna bir dut aðacý vardý. at arabalarý orda beklerdi.
SIKINTI YARATMA...!
Tarihte Yolculuk Yapar Gibi Oldum Görüntüler Harikaydi çocukluðum Oralarda Geçti þimdi Ne Kadar Uzak Olsakta Kalbimiz Nizipte Ellerinize Saðlik Kibristan Slm Lar
lise çaglarýdý güzel günler nizip büyüdü ahhh baraj ah nizip' koca köy yaptýn mazi olsa eski yine güzel
Bende bu görüntülere youtube üzerinden tesadüfen rastladim tabi cok sasirdim. bu video yaklasik olarak 1.5 yil önce eklenmis ve tümünün eklenecegi söylenmis ancak henüz daha eklenmemis. Acaba videonun orjinali varsa yuklenebilirmi.
Bu videolarý nasýl izleyeceðiz, ling falan yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
1991 nizip yollarýndan görüntüler
YouTube - Nizip yollarбndan görüntüler (1991yбlб)
Youtube'a girmek için farklý bir yolu kullanmanýz gerekli sayfanýn en üstünde de link var
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Ben ne yaparsam yapayým beceremedim, kasým bey siz bir kere izlemeyi denermisiniz galiba lingde bir aksilik var ben vtunnelden girmeye çalýþtým ama bulamýyor.
görüntü donup kalýyor bendemi var bi uðursuzluk anlamadým.
video silinmiþ. Kim silmiþ Youtube de bile yokk..Nerden bulup izleyeceðiz.
[ame]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1340376748447[/ame]
burda buldum videoyu..Seve seve ve hasretle izleyelim..
Konu cidetli tarafýndan (19.08.10 Saat 04:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Sýddýk Gardaþ hani nerede linki göremedim, bende videoyu çok merak ediyorum. eðer linkini tekrarda verecek olursan seviniriz.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Vayyybbbeeeee yýllar nelerý alýp goturmus.1991 deký nýzýpte ayný sýmdý dogudaký ýl ve ýlcelere benzýyormus,nýzýp buyuk degýsým ýcerýsýnde ve dahada degýsecek.