kuzenimin sayesinde nizip.com a üye oldum bende nizipliyim ama tabiki kuzenim söyleyene kadar bilmiyordum geçde olsa kaydýmý yaptým.Aranýza katýldýðým için mutluyum.
way be bu konu ne zamandýr sessizdi þimdi yine hareketlenmiþ...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ben daha önce vakit gazetesi temsilcisi aracýlýðýyla tanýþtým tabi forumu çok beðendiðim için üye oldum yani hemen hemen 2 senedir siteyi gezmiþ deðilim hep foruma takýlýrým ya aslýnda iyi fikir ben þu siteyi bir gezeyim![]()
öncelikle böyle bir siteyle nizibimizi nizipli olupta dýþarda gurbette yaþayanlara ben gibi olanlara az da olsa hatýrlatan ibrahim abimize çok çok tþk ederim ben nizipten oturuyom ama istanbulda çalýþýyom ama nizibin yerini hiç bir yer tutmaz burdan nizipli olan babama aslan ailesine saygýlarýmý sunar selamlarým tüm nizipli kardeþlerimi
ne kadar tuhaf ama ben nizip.com'la nasýl tanýþtýðýmý hatýrlamýyorum. sanki kendimi bildim bileli bu sitedeyim ve tüm üyeleri(bazýlarý hariç) ailemden biriymiþ gibi seviyorum) askerlik sebebyle 14 aydýr uzaðým. sadece hafta sonu izinlerimde genel bi göz gezdiriyorum. ama þunu belirtmeden gecemiycem; nizip.com sanal bir iletiþim formu olmanýn ötesine geçmiþtir, bu sitenin müdavimi olan üyelerin tamamýna yakýný en az birkez birbirini görmüþ, bir bardak çay içmiþ ve sohbet fýrsatý yakalamýþlardýr. sanal hayatýn gercek hayata aksettirildiði, sýcak bir aile ortamýnýn oluþturulduðu Türkiye'nin nadir sitelerindendir... iyiki varsýn nizip.com, iyiki nizipliyim
)
bu arada þafak 24
dualarýnýzý bekliyorum......
ooo akheneton seni görmek ne güzel.yaaaa askere gitmezden önce dalgandaydin.geciyordun gýrgýrýný.ama sana demiþtim askere gitmeden bir admaýn sözü makbul olmaz.24 gün sonra artýk seni kaale aliriz.hayirli teskereler kardesim.
bigün googleda caným sýkýldý.HÖSÜN yazdim.baktim bi hikaye acildi.bi baktim nizip com.önce yok yok niziplilerin iþi olmaz tteknolaji ile dedim.çünkü hüseyini HÖSSÜN diye arayan bir nizipli düþünün.ve sitesi olsun onizibin.ve aylar sonra tam inandiktan sonra nick aldim![]()
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
osman demir (felsefefe) abimiz sayesinde baþladým.
selamlar,
ilker kayar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Bende tesadüfen Google da Nizip yazdým, karþýma en üst sýrada bu sayfa çýktý. Alt kýsýmda da Nizip kaymakamlýðý, Belediye baþkanlýðý sayfalarý vardý. Kendi kendime ne iþin var oðlum senin kaymakamla, belediye baþkanýyla, onlarýn sayfasýna girer onlarla atýþýrsýn, aðrýmayan baþýný aðrýtýrsýn dedim(Biraz asabiyimde). NÝZÝP ilçesini týkladým, karþýma NÝZÝP COM çýktý . Emeðiniz ve verdiðiniz hizmetten dolayý, ALLAH SÝZDEN RAZI OLSUN. Her babayiðidin harcý deðildir bu kadar NÝZÝP'liyi bir araya toplamak. Forumdaki yazýlar gerçekten çok güzel yazýlar bazýlarý insaný duygulandýrýyor, bazýlarý güldürüyor, bazýlarý eskiye götürüyor, bazýlarýda içimizden birþeyleri koparýp alýyor. Eski günleri bir daha yaþayamýyacaðýmýz gibi.. öf duygulandým yav. HEPÝNÝZ ALLAHA EMANET OLUN.
nizip coma emegi gecen basta kurucumuz sayin admin ve tum nizip com icin emek veren ve boylelikle biz nizip hasreti ceken gurbetcilere ozlemimizi giderdirleri icin allah ollardan razi olsun parisden sevgi ve saygilarimla
Babamýn dedesinin,Nizip'in Keret köyünden olduðunu öðrendiðim günden itibaren araþyýrmaya baþladým.Ne de olsa aslýmýz Keret'ten geliyordu ve internette Nizip com.ile tanýþtým ve siz dostlarla.Hiç birinizi tanýmadýðým halde,hepiniz benim için akrabadan da ötesiniz.Hepinizi çok seviyorum,saðlýk ve esenlikler diliyorum.Siteyi hizmete sokan,emeði geçen herkese de teþekkürler ediyorum.Ellerinize,kollarýnýza saðlýk.
Huzeyfe´isimli üyeden Alýntý![]()
Evet güzel bir soru....siteyle nasýl tanýþtýnýz...?
Yaþým Kemale ermiþ,artýk evlenmek için sabýrsýzlanýyordum...Annemim bana bulduðu kýzlarýn boyu benden çok uzundu,bir tane dengimde bulamadýlar...Bende kabul etmiyodum...Hani diyorum kýsa boylu felan deðilim ....Fakat boyumda olsun istedim... Neyse lafý uzatmayalým....Nihayet karar verdim gönlümün sultanýný internet aleminde aramaya baþladým...Þu site benim,bu site senin derken...Boy ve kilo kriterlerini googlede yazýp,enter tuþuna bastým....Eyvaaaaaaaaaah...Eyvaaaaaaaaah...!!! Karþýma kim çýksýn ....?
Kumral adaaaaaaaaaaaaaaaaa......Hemde nizip.com sitesinde... Þu iþe bak ya dedim kendi kendime.. Googlede ararken,nizip.comda buldum...Hemen üye oldum ve özelde mesajlaþýp sýký bir dost olduk...Olduk olmasýna daaaaaaaaaaaaa....Nasibimize gönlümüzün sultaný yerine ,çiftçilikle uðraþan bir erkek çýktý...
Ýþte o gün bu gündür nizip.comda moderatörlük yapýyom....
Önce serbest kürsü,sonra derbeder modaratör,daha sonra tahtýndan indirilmiþ kalbi kýrýk moderatör, ve sonra geyik muhabbet,en sonunda da HUZEYFE ÝLE ÇAY MUHABBETÝ,hoþ çay felanda görmedik ya...
Ýþte abiler,benim hayat hikayemde aman pardon nizip com ile tanýþmam da bu þekil oldu...
Kumral adanýn ismide geçmiþken,bari bi rahmet gönderelim,kimbilir belki bir yerlerde ölüp gimiþtir...Tam bir yýldýr kayýp....
Buda benim yorumum![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzicim dedenide üye yapsana siteye...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...