yani önemli olan bol imkanlarla rol yapmak deðil kýsýtlý zaman ve kýsýtlý imkanlarla gerçekleri insanlara yansýtabilmektir bizim yaptýðýmýz programdaki herþey gerçek yaþamýn yansýtýlmasý ve tamamen istekli bir program olduðu için çok güzel oldu
yani önemli olan bol imkanlarla rol yapmak deðil kýsýtlý zaman ve kýsýtlý imkanlarla gerçekleri insanlara yansýtabilmektir bizim yaptýðýmýz programdaki herþey gerçek yaþamýn yansýtýlmasý ve tamamen istekli bir program olduðu için çok güzel oldu
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
mühterem
sevgili dostum,kardeþim.sizlerinde ki,emeðiniz tüm etkinliklerimizde vardýr.bu nedenle güzel insan olan siz ve sizler gibi dostlarýmýza ve desteklerine teþekkür ederim.sevgiler
Edited by - ahmetaksoy on 26/05/2006 09:53:53
oynumuzu ,büuk bir olasýlýkla 13.haziranda tekrar oynayacaðýz.
inþallah Ahmet bey, sabýrsýzlýkla bekliyoruz. Ayakta alkýþ tutmayalý çok oldu... En son sizin oyunda ayakta alkýþ tutmuþtum, sanýrým tekrar sizin proðramda nasip olacak. Allah kolaylýk versin..
saygýlarýmla
Tiyatronuzu baþtan sona kadar izledim. Ýnanýn uzun süredir duygu yüklü bir yoðunluðu yaþamamýþtým. Tiyatro ekibinizin kendi öðrencilerimizden kurulu olmasý ve yeteneklerini ustaca sergilemeleri beni ayrýca gururlandýrdý.
Topluma faydalý ve ibret verici bu tür eserleri bizlere izleme fýrsatý verdiðiniz için Ahmet Bey sizin nezdinizde tüm arkadaþlara teþekkür ederim....
önemli olanda bu bence bir iþi sýrf yapmýþ olabilmek içn deðilde insanlara bir eðitici ders vereblime birþeyle aþýlayabilmedir eðer bu becerildi ise ne mutlu onlara
MENGER
hep birlikte ele ele çýkacaðýz ve madolyonun öbür yüzünü göstereceðiz szden riam lütfen böyle hassaas bir konuda bizi yanlýz býrakmayýn gein ogün çoraya çýkalým ve bir aðýzdan bir yürekten o çocuklarý koruylaým bu fani dünyadan
MENGER
SAYIN,SAVCIM
SENÝN BÝZE DESTEÐÝN ÇOK BÜYÜK.TEÞEKKÜRLER
BU SEFER DAHA MUHTEÞEM OLACAK..........
Geleceðimiz olan bu çocuklar için böyle etkinliklerin olmasý harika birþey tekrar sergilenecek olmasý beni çok mutlu etti.Yine duygulanacaðýzve emin olun yine ayakta alkýþlanacak .o günü sabýrsýzlýkla bekliyorum.Geçen sefer büyüklerimizi pek görememiþtik.Umarým bu sefer görürüz.saygýlar.
BU DEFA ,ÝLÇE KAYMAKAMIMIZ VE EÞÝ,BELEDÝYE BAÞKANI,ÝLÇE MÝLLÝE EÐÝTÝM MÜDÜRÜM VE TÜM DAÝRE AMÝRLERÝDE ONURLANDIRACAKLAR,ÞÝMDÝDEN TEÞÞEKKÜR EDERÝM.
gerçekten bu tür þeyleri duymak gurur verici .Ýnþallah bu etkinliðimiz daha büyük çalýþmalra kývýlcým olur
MENGER
insan en iyi kendine yanlýþ yapar kimsenin bilmez yanlarýdýr hayatýn en güzel tadý gelin herkesin unuttuðu inasanlýðý onlara haatýrlatalým ömür solgun bir güldür arkasýndan aðalnýlanan bir resim gibi geride kalýr insan aslýnda arkasýndasýndýr ütün yaþadýklarýnýn iþte böyle hedr etmeyin bu ömrü
MENGER
Öncelikle Hepimizin yarasý olan sokak çocuklarýný gündeme böyle güzel þekilde getirdiginiz için tþkler.Gönül isterdiki O çocuklarý Tekrar Sokaklara salmamak örnegin boyacý tekrar boyacýlýk,simitçi tekarar simitçilik etmese Bunlarý sokaklardan alýp okullara bir meslege yerþleþtirmek çok güzel olurdu bu nokta da Sayýn Büyüklerimize Ýþ adamlarýmýza büyük iþ düþüyo. Hadi herkes elini bir taþýn altýna koysun bu çocuklarýmýza güzel bir hayat verelim Saygýlarýmla...