baþak bir organizasyon yapar bizde geliriz sende gelirsin o güzel yemeklerden de tadarsýn
baþak bir organizasyon yapar bizde geliriz sende gelirsin o güzel yemeklerden de tadarsýn
Made Ýn NizipLi
neden olmasýn ya yapar herhalde basak dimi basakk benide cagýrrsýnn yani![]()
bacýmm yaw süper görünüyo burdan ellerinize saðlýk teþekkür ederim yeni yemeklerde gördük zengin hayali lokanta menüsünde çok tþkLer kardeþim
Abicim Yenilik Yok Diyordun Bak Yavaþ Yavaþ Geliyoruz Durduramazsiniz![]()
Made Ýn NizipLi
aman mikocum yavaþþþþ yavaþþ sakin olun lütfennn
YENiLÝK ÞARTTTTT![]()
durmak yok yola devam abi durmak bize yakýþmaz
baþak ýn da verdigi emekleri unutmamak lazým
Made Ýn NizipLi
aaaaa baþakýn emeklerini unutan hayatýnýn hatasýný eder nizip.com ailesi olarak hakkýmýz haram olurrr![]()
fevzi kardeþim yorumunuz için çok tþk ler. ben anneme tþk ederim saolsun ellerine saðlýk
sevgili arkadaþlar lütfen baþak kardeþimize çok yüklenmeyelim kýz caðýz yemek resmi çek koy derken annesi kýzacak gibiii
yani herþeyide devletten beklemeyelim demi
baþak kardeþimiz yemek resmi olunca bizden esirgemez..herþeyi baþaktan beklemiyoruz artýkýnn![]()
fevzi kardeþim düþüncelerin için çok tþk ler.siteye bi katkýda bulunabiliyosam ne mutlu bana
yöremizin yemeklerini tanýtmaktan annem ve ben gurur duyarýz elimizden geldiði kadarýyla azda olsa katkýda bulunmaya çalýþýyoruz![]()
Baþakcým annenin ellerine saðlýk. sanada ayrý tþk tabi. Sevdiðim bir yemek
SIKINTI YARATMA...!
Yapanin ellerine saglik,o tepsiyi guzel bir acik ekmekle oldurmek lazim,paylasimin icin tskler
karným acýktýðý zaman seni takip eder oldum baþak.bu yemeði hemen denettirecem .ellerine saðlýk.
![]()