burdayýz canýnýz çok sýkýldý heralde sitenin giriþine siyah kurdale logo eklensin istedim onun için mehmet abiye mesaj yazýyordum.
burdayýz canýnýz çok sýkýldý heralde sitenin giriþine siyah kurdale logo eklensin istedim onun için mehmet abiye mesaj yazýyordum.
hüseyin abi ya bunlar kýþ uykusna yatmýþlar napalým abi ya yoq millet bizde gidelim istersen ufaktan ufaktan![]()
yhaa arkadaslar nizip.com gencliði olarak bi grup olsa millet nasýl olur?
saol eser abla bu arada ben cýkýcam hafta sonu yokum bensýz guzel vakýt gecýrýn tamam mý?
evet gelýrým belký ara ara ugrarým nýzýp coma sýzý ozleyecem yaný 3 gun cabuk gecse barý alo gelýn gelýn dedýnýz geldýk yazýn hadý ben cýkacam zaten
ewt bencede o 3 gun gecmez ozellikle benim icin yani((( ama sorun diil ya allahtan baska ulaþabilicemiz kaynaklar warda rahatým ben yani ghost..sen burda olmasan bile ben yinee ulaþabilicem yani allahýma þükürler olsun yani oyle bi avantajým war..
![]()
ohh ohhhh pazartesiii akþama kadar yatýooommmmm lorke lorke llorrkeeeeeeeeeeee lililiiiiiliiii
ohh ohhh ohhhhhh yandann yandannn
aman huseyýn hava atýyon sanýrým býzde tatýlýz naber hadý arkadaslara kib a.e.o herkese kucak dolusu sevgýler arkadaslar ýyý tatýller hadý eser abla cým sený opt huseyýn ve only_love sýzde ýyý bakýn kendýnýze
grþrzzzz ghostt_lovee sende kendine ciicii bak olur mu...
yoq bea ya esera abla ne havasý..sizlerin yanýnda olucak þey diili benim havam sýfýr kalýr sizlerin yanýnda
![]()
benim tatile girdigim pek söylenemez üç gün boyunca bizimkine agýr yemek hizmetim var napalým![]()
allah yardým etcim ablacým ne dimm istersen gelim yardým edim anlarým ben yemek konusunda..![]()