Kardeþ köyüne defalarca gittim Gerçekten çok güzel bir yer.
Kardeþ köyüne defalarca gittim Gerçekten çok güzel bir yer.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kuþdamdan hepinize iyi bayramlar dilerim ,kýþýnda açýk nezih bir yer
Ya Orhan Nizip'te böyle bir varmýþ neden bizi götürmedin![]()
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
ÇOK GÝDEN VE ÇEVRESÝNDE ÇOK FOTOÐRAF ÇEKEN BÝRÝ OLARAK BEN AANLATAYIM... TURLUDAN SONRA KIRATLI YOL AYRIMINA GÝRÝYORSUNUZ ORDAN ÇANAKÇI ORDAN TATLICAKÝÇÝNDEN DÝREK KARÞIYA GEÇÝP AÞAGIYA DOÐRU YOL ALIYORSUNUZ (SAKIN SALKIMA DÖNMEYÝN) SONRASINDA VADÝDEN 3-5 KÝLOMETRE SONRA KARÞINIZA ÇIKIYOR BÝZ BU ALANA DÜÞLER VADÝSÝ DÝYORUZ...
NOT:iþin ehli olursanýz her an rahat bir þekilde düþler vadisinde keyf alabilirsiniz...
Merhaba siteyle yeni tanýþtým.Düþler vadisinde yaþýyan biri olarak,ülkeninde bir çok yerini gezmiþ biri olarak düþler vadisinden büyük keyif alýyorum.Sizleri burada yaþamaya ve keyif almaya davet ediyorum.Yýlboyu buradayým düþünce ve önerilerinizi bana iletmeniz için Hacý Salih Yýldýran hsyml53@hotmail.com
Eski nizip-gaziantep yolundan turlu köyünü 2 km geçtikden sonra saðda kýratlý,çanakcý,tatlýcak yazan tabelayý takip ediyorsunuz,yol üstünde kuþtam tesislerini görürsünüz.Dönüþten sonra 14 km.
Sevgili misafirlerimiz cumartesi pazar servisimiz vardýr.Bunu dýþýndaki zamanlarda ücretsiz olarak masa sandalye hazýr,odunu kömürü kullanýp yaralanabilirsiniz (lütfen bulduðunuz gibi býrakýn).1 mart itibariyle sezonumuz baþlamaktadýr.7/24 acýk.Bizde ulaþmak için Tlf:0342 556 31 13 - 0342 556 31 60 Cep: 0555 284 01 65 - 0544 319 73 04 Mutlaka birine ulaþýp özel toplantýlarýnýz için randevu alabilirsiniz.Hacý Salih Yýldýran
hercekten cok güzel bir yer hava bakýmýndan yeþillik bakýmýndan güzel bir yer ben þahsen cokda merak edilecek bir yer diye düþünmüyorum çünkü içki olan ortamda aline denen unsara illaký bir zararý olur diye düþünüyorum tabi alile derken bayanlarda içen var ilele olarak onlar için diyorum ben ama ben þahsen osmanlý parkýný oraya yeglerim
nizibin saklý kenti iþte kuþdam çok güzel öðretmenimiz ibrahim þimþek gezdirmiþti çok güzel bir gece geçmiþti orda
herkese selamlar oranýn benim için çok ayrý bir yeri var doga harikasý bir yer muhteþem babamýn çok samimi dostunun yeri tüm herkese tavsiyemdir
oraya gitmek hiç nasip olmadý giden arkadaþlar çok beðenmiþler. kýsmet ne zamaný bilmiyorýum ama ben de gitmyi düþünüyorum.
Nizip'e mesafesi ne kadar,ulaþým nasýl saðlanýyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.