bilgisayar mühendisliði veya bilgisayar bölümünden herhangi bir bölümü bitirmiþ veya o bölümü okumakta olan arkadaþlardan dersleri hakkýnda bilgi almak istiyorum, yardýmcý olursanýz sevinirim.
bilgisayar mühendisliði veya bilgisayar bölümünden herhangi bir bölümü bitirmiþ veya o bölümü okumakta olan arkadaþlardan dersleri hakkýnda bilgi almak istiyorum, yardýmcý olursanýz sevinirim.
kendini adam etmek için ugraþmayanlar, baþkalarýnýn adamý olmaya mahkum olurlar...
Dersler hakkýnda derken nasýl yani kardeþ hangi dersleri aldýðýmýz mý?
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Kardeþ, Cengiz arkadaþýmýz iyi bir üniversitenin Bilgisayar Mühendislði bölümünde okumaktadýr. Eðer bölüm hakkýnda tam olarak ne bilmek istediðinizi yazarsanýz yardýmcý olacaktýr...
bireysel emekli, sadece üye...
bilgisayar hakkýnda ne tür bilgi isteiyosun kardeþ...? elimizden geleni yaparýzzz
yoqq kardeþim olamadýk daha...ama sorun ne belki cozerim die ilerde olucaz inþ..
ilginize teþekkür ederim arkadaþlar, kýsmet olursa aralýgýn ortalarýnda bulgaristana bilgisayar mühendisliðine gidicem. gitmeden önce en azýndan hangi derslerden sorumlu oldugumu bilmek için bu konuyu açmýþtým. okuyan arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim. tam olarak ögrenmek istediðim ilk sene hangi konulardan sorumlu olucam,. (lisede EA bölümünden mezun oldum)
kendini adam etmek için ugraþmayanlar, baþkalarýnýn adamý olmaya mahkum olurlar...
Tel: 0544 - 241 6599
E-Mail:bulgaristanuniversite@hotmail.com
http://www.bulgaristanuniversite.com/
Bunlara bir bak inþ. yardýmcý olur. Sistem hakkýnda bilgim yok ancak gidersen dersler konusunda elimden geleni yaparým
Baþarýlar.
Hadi bakalým. Artýk bölümü yakýndan tanýrsan bizimle paylaþýrsýn...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
http://earth.sis.itu.edu.tr/plan/BLG/200710.html
köme ders programý bundan ibaret... ilk sene genelde ortak dersler (mat1/2 fiz1/2 kim ing) ve mühendisliðe giriþ dersleri var (introduction to informationa technologies, linear algebra, ayrýk matematik,olasýlýk ve istatistik) bi de hangi programramlama dersini görecekseniz (c/c++, Java) iyi bir giriþte o derse yapýlýr bu kadar... bana sorarsan ne var ders olarak diye matematikten ibaret. gördüðün gibi 7 tane mat dersi var...
Konu cengizkrbck tarafýndan (30.10.07 Saat 16:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
çok seveceðini sanmýyom ama istersen al
3. sýnýf dýsýnda biþey yok sayýlýr paso mateal kardeþ iþinmi gorurse seviniriz bende selçuk bil muh oðrencisi 3. sýnýf tayým herkese slmlr
http://bm.selcuk.edu.tr/index.jsp
herseye buradan ulasýrsýn
Konu esedullah tarafýndan (31.10.07 Saat 19:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Bende Bilgisayar Muhendisligi Okumama Ragmen Suan Bilgisayar Muhendislerinden bElki Ama Belki iyi durumdayýmdýr ... Ama Okumadigimada Pismanim Ve Bu sene Kismet Olursa insallah Okumaya Kararliyim
Webtasarim - Webhost - Eticaret Cozumleri - Domain Tescil islemleri - We Her Turlu Web islemleri Yapýlýr.
iletisim Profilde Msn Adresim Yazýor ?