Nizip Belediyesi neden anons yapmýyor?Mitingi geniþ kitlelere duyurmuyor.
Nizip Belediyesi neden anons yapmýyor?Mitingi geniþ kitlelere duyurmuyor.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bu mtinge herkesinkatýlmasýný bekliyouz zaman birlik beraberlik zamanýdýr tüm niziplilrerin katýlmasýný bekliyorum.
diþarýda olduðumuzdan katýlamýyoruz.gönlümüz sizlerle beraber.dýþarýda olan arkadaþlara sesleniyorum.bu gösteriler yurdun her tarafýnda yapýlýyor.nerede isek oaradakine katýlalým.
bu destekler inanýnki çok önemli.
ülkemizin Birliði Ve Düzenini Bozmaya çaliþanlarin Planlarini Allah Baþlarina Gecirsin
Onlari Allahin Kahhar Ismine Havale Ediyorum
Pkk Kimin Maþasiysa Allah Onlarinda Belasini Versin
Provokasyon Ve Tahrik Yapanlari Uyaralim Ve Güvenlik Güçlerimize Teslim Edelim.
keske býzde orda olabýlsek fakat nýzýp dýsýndayýz ama yuregýmýz sýzlerle herkes turk mýlletýnýn gucu en yakýn zaman da gorecek
Güzel bir miting oldu,herkesin eline ve ayaðýna saðlýk. Nizip kendine yakýþýr vaziyette olgun bir þekilde görevini yaptý. Bu programda emek sarfeden Mehmet Akpek abimize,Derviþ Dörtbudak kardeþimize ve destekte bulunan S.T.K üyeleri ve öðrencilere sonsuz teþekkürler.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
son günlerde devam eden bu terör olaylarýna anlýlýmýz ak basýmýz dik olmalýyýz,birkac cabulcu bizim huzurumuzu bozmaya hakký yok,sahlan mehmetcigim sen bu ay ve yýldýzý parlatacak bu ezaný dindirmeyeceksin.![]()
Emeði geçen herkesten Allah razý olsun!
MUHARREM
mechullll
deyerli admin öncelikle size derviþ abime emegi gecen herkesden yürüyen herkesten bayrak sallayan slogan atan herkesten allah razý olsun kalbimiz sizinle
Emailinizi güncelleyin
çok uzun açýklamalar yazmaya gerek yok..
bugünkü yürüyüþ tek kelimeyle MUHTEÞEMDÝ
bu yürürüþün organazizasyonunda emeði geçen herkese özellikle MEHMET AKPEK ve DERVÝÞ DÖRTBUDAK'a çok teþekkür ederim...
ayrýca yürüyüþe cani gönülden katýlan bütün öðrencilerime de çok teþekkür ederim...
Konu yavuzakci tarafýndan (23.10.07 Saat 16:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Herkese tþkler sesimizi gereken yere duyurduðmuza inanýyorum. Katýlamadým.Katýlan tüm insanlardan özür diliyorum. Ama yüreðim onlarla beraberdi
SIKINTI YARATMA...!