selam admin kardeþ canlý yayýný seyedemýtorum neden hafta iç, bile sayðýlarýmla
selam admin kardeþ canlý yayýný seyedemýtorum neden hafta iç, bile sayðýlarýmla
Bugün sunucuda sorun var abi. Yarýndan önce düzelmezmiþ
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Canli Yayini Izleyemiyorum. Yayin Sürekli Donup Kaliyor
mehmet Antalya/finike den bazen canlý yayýný izliyorum ve sana teþekürlerimi iletiyorum bunu düþünmen bile güzel bir kaç yerde daha olsa diyecektim ama bir arkadaþ bu dileðimi belirtmiþ ve yazmýþ bu sitenin hazýrlanmasý bile güzel emeði bulunan herkese teþekürler Hacý KURT
ya sevgili Nizip li hemþerilerim ben Hatay da yaþýyorum Adým Bülent Sarýdað uydudan Olay tv izliyoruz ama hiç þöyle NÝZÝP'i anlatan bir proðram köy odalarýnda yapýlan barak havasý proðramlarý yok böyle seyler olursa özlemimiz kalmaz gurbette sizleri seviyorum en büyük NÝZÝP
Herhangi bir sorun yok. Sabahtan beri hiç kapatmadýk. Bazan elektirik kesintisi gibi aksaklýktan dolayý kýsa bir süre kapatýyoruz.
0342 5171254
Görüntü icin cok tskler
ben askerdeyim sürekli carsidayim
ne zaman int. girse hep nizibi izliyorum ark.larimi cagiriyorum cameranin önüne onlari görüyorum cok tsk ederim bu faaliyeti gösteren icin
bide sadece bi yerdemi camera var
bu
aslinda belediye ve hükümet konaginin ordada olsa bu cameralardan süper olur
Kamera için bir internet hattý ve pc lazým. Kamersýný ben ayarlarým. Eðer benim makinam bu iþe müsait vede yayýný uzun süre verebilirim diyen varsa ben kamera kurmaya hazýrým.
0342 5171254
ellerine saðlýk kardeþim cok güzel düþünmüþün biz gurbetteki nizipliler için cok güzel bir þey bu keþke senin gibi bir kac duyarlý kardeþlerimiz daha çýksada bunun sayýsýný arttýrsa deðiþik mevkileri de örebilsek saolasýn
bütün üyeler tüm kendini bilen saygýdeger nizip halkýna ve özellekle ömer kýsa ve tofaþ hakana sygýlar sevgiler...
yav bi turlu mesaai saatine denk gelmiyordum bu defa izledim valla
yine at arabalari geziyo ortadasasirdim bayadir gorunmuyolardii
Eyvallah !!!
gerçekten çok teþekkürler sanki hep ordagibiyim ahhhhhh güzel nizibim