Ýþte hayat ve bütünlük sergileyen bir foto bu paylaþýmýn için çok teþekür ederim abi...
Ýþte hayat ve bütünlük sergileyen bir foto bu paylaþýmýn için çok teþekür ederim abi...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
aaaa ayný dedem ile rahmetli ninem gibi,onlarda birbirlerini çok severlerdi, hatta dedem ninemi o kadar çok severdi ki ninem öldükten sonra evlenmedi bile...hadi kendisi evlenmiyo anladýkta beni niye evermiyo iþte onu anlamýyooooooooom![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ne alaka þimdi bu konuyla bu resim miksam. Benim dile getirdiðim vede bire bir konuþtuðum vede kaleme aldýðým aþk hikayesi, canlý bir örnekti; seninkiler ise, aþk olduðu konusunda tamamen bir iddia..Kusura bakma ama miksam bu güzel görüntünün yanýna seninki hiç gitmemiþ biraz abes kaçmýþ,tabi bana göre.
ya onemlý olan sevgý dýyoruz evet cok dogru ne para yerýný tutar nede baska býrsey umarým herkes bý gun kendýný anlayan býrýný bulur onemlý olan sevgýnýn saygýnýn olmasý
ordakiilerde cekyat da oturuyor siz bunlara suan modern diyorsanýz onlar moderni daha önce kesfetmiþbiz geri kalmýsýz oluyor
Made Ýn NizipLi
ya ne aþký bakmayýn siz belki kadýn halen kadýnýn yeri kocasýnýn yanýdýr diye düþünenlerdendir belkide mecbur kaldý gör gençken ne dayaklar yemiþtir zavallý kadýn ben bu fotoðrafta birazda geçmiþin býraktýðý izleri görürü gibiyim illada yanyanalar diye aþkmý olucak sanki![]()
Gerçek Aþk Her An Yaninda Olmasa Bile Hep Seninleymiþ Gibi Yaþamaktir.
mustafa kanal, gerçekten çok duygu yüklü.aklýma þu geldi.
anne babalarýmýzýn hepsi böyle, idareli,gülümseyen,þartlar ne olursa olsun..
........hayata sevgiyle bakan.....hepsinin ellerinden öpelim.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Mustafa KANAL kardeþim çok güzel bir yazý eline saglýk.