Hakan beye katýlýyorum.evet ellerinize saðlýk ustam.Gerçekten de harika olmuþ.Emeðinize saðlýk.
Hakan beye katýlýyorum.evet ellerinize saðlýk ustam.Gerçekten de harika olmuþ.Emeðinize saðlýk.
Dostlar, bir güzellik olsun istedim, sizler herþeyin en güzeline layýksýnýz.
ellerinize saðlýk abicim sizlerin böyle dostça ve samimce birbirnize baðlanmanýz bizleri onure ediyor ve duygulandýrýyor
microsoft dan telif hakký almalýyýz bu wallpaper ler satýþlarýný kat kat katlayacaktýr eminim
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
teþekkürler Çetin abi!muazzam bir aný olmuþ.Abi o koyun var mýydý fotoðraf çekilirken?..Yoksa özel bir anlamý mý var?Çözemedim de..
Ýsa Hocam, o koyun resim çekilirken orada yoktu, o hayvancaðýz bizim için canýný feda etti, o sebepten bir aný kalsýn diye ekledim oraya![]()
Oktay Ustam, Microsoft iþi bilse zaten tüm tasarýmlarýný bize verir, bak o zaman sen satýþ patlamasýna![]()
Eyvallah PALA abicim, ellerin dert görmesin. Ellerinden öperim
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
bu cennet vatanýmýz ve necip milletimiz kadýn-erkek ve gençlerle inþallah bir ve beraber olarak yükselecektir.saygýlar ve selamlar