ewt mehmet abi oyle birleþtirilmiþ![]()
nizipli_mehmet sayesinde tanýþtým ve tanýþtýðýmada memnun oldum ...
Alibey27 tavsiyesi üzerine....
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
oncellýkle google sayesýnde sonra ayrýldým ve tekrar nýzýp coma uye olmama yardýmcý olan ýnsan mýksam14 dur tesekkurler mýksam senýn sayende nýzýp comda guzel vakýt gecýrýyorum
rica ederim mutluysan baska denilecek biþey yoktur yine biþey olursa yardýmcý oluruz
Made Ýn NizipLi
Diyanetforum'da yöneticiyim.vaktimin çoðu orda geçer.Ama Pala abimiz bir de nizipcom u önermiþti bana.inceledim.o gün bugün dür buradayým.hoþve seviyeli bir ortam diye düþünüyorum.
GURBETTLÝK UZAKTIR GERÝ DONULMEZ ALÝN YAZÝSÝ KADERDÝR SÝÝRRÝNA ERÝLMEZ DERTLÝ ÝNSAN MERTTÝR KOLAY YENÝLMEZ MAKSAT NÝZÝP E SEVGÝYSE UZAK YAKÝN HÝC FARK ETMEZ DEDIM VE NÝZÝP.COM ÝLE CNGZKRBCK SAYESINDE TANÝSTÝM nizpte iken nizipin kiymetini bilmidim avrupalara gidince nizipi ne kadar cok sevdýgýmý anladým ve nizip.com uye oldum ...
Email geçersiz
tam hatýrlamýom ama 2004 müydü ne idi "google" a girdim "nizip" yazdým ara dedim ilk çýkan sonuca girdim ondan sonrada buraya takýlmaya basladým...
Bende amcamoðlu Rüstem CANKESEN sayesinde üye oldum,tüm üyelere selam sevgi ve teþekkürler........
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Valla ne diim hoþ geldiniz
iyiki varsýnýz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi senin verdigin emegi kimse vermemiþtir haliyle teþekkürler
hersey www.nizip.com için
Made Ýn NizipLi