ne zaman bitecek nizipteki motorsiklet kazalarý.bi çözümü olmasý gerek
ne zaman bitecek nizipteki motorsiklet kazalarý.bi çözümü olmasý gerek
valla NÝZÝP'imizin sahibi yok yawbir alt üst geçit yapamadýlar yada yaptýramadýlar iþ iþe gelince kimseyi beyenmeyiz bu can yaw paradan gelmez yerine![]()
bu iþin sonu gelmez dün gece yine bir kazaya ramak kaldý...
SIKINTI YARATMA...!
allah korusun insanlarýmýzý insanýn tüyleri ürperiyo yetkililer halen nasýl oluyoda bu olaylar karþýsýn da biþey yapmýyo ona sinir oluyorum arkadaþlar gerekirse o yolda protesto yapsýnlar yaaaaaaaaaaaaaaa
giriþ sanayiden olsa nizp para kazanýr onu yaparlar mý bu kaç defadan beri gündeme geldi nizip milletvekili . heralde gerçi artýk seçildi iþ bitti ne olacak
sayýn adminim bakanlýða göndereceðimiz yazýlar burasýmýydý baþka bi yermiydi onu netleþtirirsek yorum yazan arkadaþlar ona göre yazsýnlarki amacýmýza ulaþabilelim...
saygýlarýmla...
Gaziantep organizeden atýlan kimyasal atýklar nedeniyle tehlike saçan Nizip çayý ile bir çok kazanýn meydana geldiði ölüm kavþaðý haline gelen Nizip otoban giriþi kavþaðý Nizip Ticaret odasýnda yapýlan bir toplantýda ele alýndý. , Toplantýya Nizip ticaret odasý meclis üyeleri, disiplin kurulu üyeleri, Meslek Gurubu Komite Baþkanlarý Danýþma kurulu üyeleri, Nizip ilçe emniyet müdürlüðü yetkilileri Nizip askerlik þubesi Baþkaný ve garnizon komutaný yüzbaþý Cem Çerklezoðlu, ve Nizipin en geniç kapsamlý veb sitesi olan Nizip.com yetkililerinin katýlýmýyla gerçekleþen Toplantýda Nizip otoban giriþi ile ilgili yapýlmasý gereken önlemler konusunda bilgi alýþveriþinde bulunurken Nizip çayýnýn ýslahý konusuda ele alýndý NTO baþkaný Mehmet Özyurt bu konuyu gündeme getiren Nizip com yetkililerine teþekür etti.
![]()
selimbacaksiz@hotmail.com
![]()
Konu kýzýlaslan týp merkezi tarafýndan (28.09.07 Saat 08:26 ) deðiþtirilmiþtir.
muzafer bakir benim cocukluk arkadasimdi bütün niziplilerin basi sagolsun aylesine allah sabretsin ben halil kurt almanyadan
eyer üst gecit istiyorsak hepimiz el ele verip yardimlasmak gerek eyer bir falifet baslatmak istiyorsak ben hazirim
ancak bu kadar þaçma bi ýþýklandýrma sistemi olur yazýk yaaa daha kaç kiþinin ölmesi gerekiyo bu hatanýn düzeltilmesi için sayýn belediye baþkaným parklar bahçeler güzelde birazda þu kazalar ile ilgili çalýþsanýz.allah ölenlerin yakýnlarýna sabýr versin
Konu hekim2727 tarafýndan (28.09.07 Saat 20:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Sayýn Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet ÖZYURT a bu konuya olan duyarlýlýðýndan dolayý teþekkür ederim.Ancak Nizip sanayi bölgesinden gelen pis kokularada duyarlý olmasýný bekliyoruz.
evet arkadaþlar bu konuyu öksüz býrakmayýn bakanlýða yollayacaðýnýz bir yazýnýz olsun...
nizip koymu olcak komedi diyip guler gecerim ! otoban girisi cok vahim mezuniyet gecemizde ki trafik kazasinda arkadaslmizi kaybettik surekli orada kaza oluyor ORHAN ABI SADECE GORUSMEK`LE OLMUYOR AYNI ZAMANDA BI$ILERDE YAPMAK GEREKIOR !
kusura bakmayýn arkadaþlar yazacaklarým biraz kaba olacak ama demekki nizip'imiz sahipsiz ya ALLAH aþkýna bir araþtýrýn sorun hele dünyanýn neresinde otobanlarda böyle geçiþ var birilerine igneyi batýrmak lazým bu iþte rant var bu benim düþüncem baþka bir alternatifde bulamýyorum.herþey birgün gelir geçer ama insanýn yaptýðý güzel eserler her zaman kalýcýdýr saygýlar.