Gaziantepliler Dernekleri Federasyonu tarafýndan bir etkinlik düzenlenmektedir. Amaç þehir dýþýndakileri birleþtirip, Gaziantep'lilerle kaynaþtýrmak ve yörenin zenginliklerini tanýtmaktýr. Bu nedenle bana gelen ve yayýnlanmasý istenilen duyuru ve proðramý sizlere arz ediyorum. Mehmet Akif AKPEK
Sevgili Hemþerilerim;
Her yýl geleneksel hale getirmek ve yýlda bir kez Türkiye’nin her yöresinde yaþayan Gazianteplileri Gaziantep’te buluþturmak istiyoruz.
“BÜYÜK GAZÝANTEP BULUÞMASI” adýný verdiðimiz program bu yýl 27, 28, 29 Ekim günleri yapýlacaktýr. Hazýrlýklar çok önceden baþladý ve Gaziantep heyecanla bizi bekliyor. Biz de Gaziantep’e kavuþmanýn heyecanýný yaþýyoruz. Gaziantepli profesörlerimiz, paþalarýmýz, sanatçýlarýmýz, politikacýlarýmýz, iþadamlarýmýz, bürokratlarýmýz, her meslekten iftihar ettiðimiz Gaziantepliler bizlerle birlikte geliyorlar.
Türkiye’de ilk kez gerçekleþecek böyle bir buluþma ile topluca doðduðumuz topraklara kavuþmanýn ve hemþerilerimizi selamlamanýn sevincini yaþayacaðýz. Eðer bu ilk buluþmaya ilgi gösterirseniz birliðimize büyük güç katmýþ ve geleneði oluþturmak yönünden büyük bir moral vermiþ olacaksýnýz.
Otel ve tur organizasyonlarý GÜLGEZ TURÝZM’E verilmiþtir Detaylý
program, otel ve tur bedelleri ekte sunulmuþtur.
Sizden ricalarýmýz:
1-Bu Program yalnýzca Gazianteplilerin buluþmasýdýr. Lütfen Gaziantepli olmayan konuk davet etmeyiniz.
2-Her dernek kendi adý yazýlý olan dövizin arkasýnda topluca resmi geçitten geçecektir. Lütfen grubunuz sizi en iyi temsil edecek biçimde büyük olsun.
3-Buluþma günleri Gaziantep’in iþ ve turizm yönünden en yoðun zamanlarýdýr. Rezerve edilen odalarý 13 Ekim 2007’den sonra saklama olanaðý yoktur. Lütfen otel rezervasyonlarýnýzý acele ve bu tarihten önce yapýnýz.
4-29 EKÝM Pazartesi günü resmi törenlere katýlacaðýmýz için kýyafet zorunluluðu vardýr. Baylar ve bayanlar koyu renk elbise giyeceklerdir. Hava koþullarý palto veya pardösü giyme gereksinimi yaratýyorsa onlar da koyu renk olacaktýr. Baylar kýrmýzý siyah kravat, bayanlar kýrmýzý siyah fular takacaktýr. (Kravat ve Fularlar Ýstanbul Gaziantepliler Derneði tarafýndan hazýrlanýyor)
Gaziantep’te çok güzel günler geçireceðimize ve çok iyi aðýrlanacaðýmýza inanýyor, Gaziantep’te buluþmak dileðiyle sevgi ve
saygýlar sunuyorum.
Ýnal Aydýnoðlu
Yönetim Kurulu Adýna Genel Baþkan