99 mezunlarýna selam..
99 mezunlarýna selam..
merhaba 91/92 edebiyat mezunlarý ,aramak isteyen için memet özdemir 0533 3750571 (belkýslý mehmet) suyun altýndaki belkýs üstündeki ile alakam yoktur![]()
bizim sýnýfta naim tetik diye arkadþýmýz vardý.ne yapýyor acaba.
nizip lisesi 95 mezunuyum. lisenin tadýný almak için ya serseri olacaksýn ya zengin olacaksýn ya da çapkýn olacaksýn. bunlarýn hiç biride bende yoktu bu yüzden lisenin tadýný alamadým. bu benim fikrim. herkese saygýmýz var
nizip lisesi 95 mezunuyum. tanýyýpta mesaj gönderirseniz sevinirim. mkaplan_77@hotmail.com
2005 Nizip Lisesi (türkan ömer Okan Lisesi ) Mezunuyum
Made Ýn NizipLi
ben 2002 de turkan omerdeydým ýlk acýldýgýnda yený okulun býr sene kaldým sonra ankara ya tasýndýk zaten
merhaba arkadaþlar ben 6fend den polat türkmen hatýrlayan hatýrlamayan tüm arkadaþlara merhaba foruma baya baktým ama 1988 mezunu kimse göremedim eski arkadaþlar beni hatýrlarlarsa meail adresim polattrkmen@yahoo.com haberleþirsek sevinirim þu anda istanbuldayým yabancý bir þirkette çalýþmaktayým.Forma emeði geçen ve yazý yazan tüm nizipli hemþerilerime sevgi ve saygýlar.Yeþil Nizip im benim burnumda tütüyor.
Ben Mehmet ÖZEN 1988 nizip lisesi mezunuyum. Þimdi Kahta'da okul müdürüyüm.Nurettin Demir ve Mahmut Akpek ile görüþüyorum.Selamlar.
merhaba 95 mezunuyum turizmciyim. Tum liselilere hayatlarinda basarilarilar ve mutluluklar. ama lisemizin adi yaþatilmak zorunda bu konuyu gundemde tutmamiz gerek
selam ramazan bey bende pansiyoner öðrencilerdenim.84-90 arasý pansiyoncu kaldým.istanbulda malimüþavirim.
[ slm arkadas bende 96 mezunuyum tanýsmak isterim
mustafa kaplan bende 96 mezunuyum bana yabancý gelmedin ama cýkmadým slm lar
Merhabalar... 97 Nizip Lisesi Mezunuyum. Taniyan Arkadaþlardan Mesaj Bekliyoruö.. Selamlar..