Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Abi arka taraftaki bina yatýlý bölge midir?
bireysel emekli, sadece üye...
Ben kimim..?
Ömer baþkaným ozamanlarda yakýþýklý idi. Bu fotoðraflarýn hatýralarýný anlatmasý için kendisinden ricada bulunalým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Rahmetli Mustafa TAÞAR ýn memleketimize katkýsý epey olmuþ diyebiliriz. Onuda Burda Anmýþ Olduk
SIKINTI YARATMA...!
1986 mýýýýýýýýýýý...? Waaaaaaaaaaaaw baya olmuþ yaw...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Orhan bey, çok teþekkürler, arþivimize yine güzellikler ekledin.
Pala abim her ne kadar sendeki arþiv gibi olmasada eeh ! bizdede biraz mevcut. Ýnþallah devamý gelecektir.
Ben kimim..?
ömer abimizde baya yakýþýklýymýþ yani
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Bu Resimleri Yükleyen Orhan Kardeþime Teþekkür Ederim.
Bu Resimler 20.temmuz.1986 Tarihinde O Zamanki Maliye Bakani Ahmet Kurtcebe Alptemuçin,merhum Mustafa Taþar,milletvekilimiz ünal Yaþar,gaziantep Valisi Abdulkadir Aksu,nizip Kaymakam Vekili Abdulkadir Atalik,anavatan Partisi Ilçe Baþkani Faruk çaliþkan,birecik Ilçe Baþkani Merhum Hanifi Yaþar,belediye Fen Iþleri Müdürü Mehmet Karadað,fen Memuru ömer çevikbaþ Ve Birçok Davetli Ile Birlikte Hemþehrilerimizin Iþtirakile
,kanalizasyon,içme Suyu,petek Evler,100.yil Yapi Kooperatifleri Vb.temel Atma Törenleri Esnasinda çekilmiþtir.merhum Mustafa Taþar In Nizip Imize çok Büyük Hizmetleri Olmuþtur.kendilerini Rahmet Ve Minnetle Aniyorum.allah Mekanlarini Cennet Etsin.ilçemize Hizmet Eden Herkesi De Saygiyla,þükranla Aniyorum.allah Onlardan Razi Olsun.
Resimler Lisenin Kuzey Tarafinda çekilmiþtir.
ömer abi herzaman için yakýþýklý idi bunun aksini sölemek ne mümkün bilirsinizki eski topraklar yýllanmýþ þarap gibidirler yýllar geçtikçe deðerleri artar...üstelik yaptýðý hizmetler neticesinde herzaman anýldýðýndan dolayý hiç birzaman eskimedi halen dün gibi anýlýyor ismi...
SAYGILAR.
abi eline saðlýk çok güzel omuþ ne günler miþ o günler deðilmi...
Hayatýn ne kadar hýzlý gelip geçtiðinin en güzel örneklerinden biri. Sevgili Tuncay bu arada geçenlerde tesadüfen abinle tanýþtým. Kulaklarýný çýnlattýk haberin olsun.
Ben kimim..?