Orhan bey Attar Ali semtindeki sokaklardan çekilmiþ 20 kare var ibrahimde. Uygun görürsen galeriye "mahalle ve sokaklar" diye kategori açayým. Burayada ayrýca konu açarýz.
Orhan bey Attar Ali semtindeki sokaklardan çekilmiþ 20 kare var ibrahimde. Uygun görürsen galeriye "mahalle ve sokaklar" diye kategori açayým. Burayada ayrýca konu açarýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Çekimlerim bittikten sonra sizinle görüþmeye gelecem abi,bu yönde güzel bir çalýþma yapacaðýmý tahmin ediyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
selam orhan bey ben Tilfar kocatepeden bizim köyün resimlerini biraz çoðaltýrsan sevinirim tabi bütün köyleride
mehmet dalkýlýç
Konu mehmetdalkýlýç tarafýndan (01.01.09 Saat 17:10 ) deðiþtirilmiþtir.
slm memleketimin guzel insani elline koluna saglik biranlikta olsa beni koyume goturdun(turlu) az birde koyu tepeden (ziyareten) ceken olursa sevinirim
Merhaba Orhan kardeþ,fotoðraflar çok güzel eline saðlýk.Ama Mýndýklý sakini olarak senden bir isteðim olacak. Bizim mezranýn adýný "Yeþiltepe"veya "Akfýrat Çiftliði"olarak yazarsan sevinirim.Çünkü Gaziantep il haritasýna baktýðýnda "Yeþiltepe"olarak gözükmekte.
Saygýlarla