Biricik annenizin ölümü dolaysý ile baþýnýz sað olsun diyorum. Merhumeye Allahtan rahmet mekaný cennet olsun diyorum.......
Biricik annenizin ölümü dolaysý ile baþýnýz sað olsun diyorum. Merhumeye Allahtan rahmet mekaný cennet olsun diyorum.......
Allah rahmet eylesin.Mekaný cennet olsun inþallah...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
orhan kardeþim baþýnýz sað olsun allah sabýrlar versin
orhan kardeþ
belki farkýndasýndýr çok uzun zamandýr siteye girmemiþtim,
uzun zaman sonra bir girdim keþke girmeseydim üzücü haberi öðrendim , çoook üzüldüm.
allah rahmet eylesin.
mekaný cenneti olsun,
allah kalanlara sabýr ve sýhhat eylesin
selamlar,
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Taziye dileklerinde bulunan tüm arkadaþlara þükranlarýmý sunarým. Saðolun arkadaþlar,Allah razý olsun. Acýmýzý paylaþtýnýz acýmýza ortak oldunuz. Saðolun
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
baþýn sagolsun orhan abi daha yeni duydum bende þok oldum yaa allah rahmet eylesin...
orhan bey baþýnýz sagolsan mekaný cennet olsun
Allah razý olsun arkadaþlar saðolun
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Abi Baþin Saðolsun Allah Sabir Versin .kolay Deyil Bilirim .allah Mekanini Cennet Eylesin.cumali
abi allah rahmet eylesin baþýn sað olsun topraðý bol olsunn yeri cennet olur inþallah