maho vesveseyi bir bulabilsem
çanýn kebap istediyse gel buraya hem yüzünü görürüz hemde hasret gideririz
Ýnþaallah birgün gelirim kardeþim!
Mazeretimi biliyorsun.
Vesvese adý da gayet güzel olmuþ.Benim sana dediðim isim de güzeldi ama.
MUHARREM
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bizim burada derlerki aptal yediklerini söylemezse karný doymazmýþ... Hahahahahahahahaahaha...
Kimse üstüne almasýn haaaaa...Lafým teneke abime.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ben ne yediðimi söylemedim ki ne kadar yediðimi söyledim, hem sen merak etme ben hep senin yerinede yiyorum,
gerçi seninki tavuk hakký olduðu için az veriyorlar ama neyse...![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
meraba hemþerilerim sizleri böyle görüp okuyunca kýskanmýyor deðilim doðrusu. izmir'de de istanbul'daki nizipliler derneði gibi bir dernek yok. olmasýný çok isterdim. burda çok nizipli var ama nedense kimse kimseye yaklaþmýyor. buda beni üzüyor.umarým hep böyle birarada olursunuz.selamlar.
Deðerli hemþerim merhaba,
Ýzmirin neresindesiniz?
Nizipliler var ama millet birbirini tanýmýyor.Tanýsalar eminim daha farklý olurdu.Doðrudur, Nizipteki gibi dostluklarý burada bulmak zor ama kimin ne yaðtýðýndan kimsenin haberi yokki!Benim tanýdýðým kadrý ile görüþenler var.Ama uzun süreden beri Ýzmirde yaþýyorsanýz belki dikkatinizi çekmiþtir; buradakiler de biraz Egeli olmuþ.Sýnýf arkadaþýmla bile görüþemiyoruz.
MUHARREM
Ýnþaallah oðlanýn düðününü de yönetmeye kalkmazsýn!
MUHARREM
Kardeþ öncelikle siteye hoþ geldiniz. Ben de 6 yýldýr Ýzmir'de ikamet ediyorum. Bildiðim kadarýyla geçtiðimiz yýl Bornova/Altýndað'da birkaç Nizipli, Nizipliler Derneði kurmuþlar. Ama ben bir türlü yerini tesbit edemedim. Dernekten de kimseyle irtibata geçemedim. Bilginize...
bireysel emekli, sadece üye...
o zaman birþey yönetecek durumumuz kalmaz. selamlar