Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tþkler orhan abi bayramýn mubarek olsun
SIKINTI YARATMA...!
Saðol Hakancým sizinde...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
Orhan Bey Teþekkürler Efendimmmmm Paylaþimlariniz Içinnnn
bu kýraçgülü köyünü çýkaramadým hangi tarafa düþer eski adý ne abi ??
SIKINTI YARATMA...!
Orhan bey seni yeniden aramýzda görmekten mutlu olduðumuzu belirtip, Validenize de Yüce Rabbimden Rahmet, Merhamet dileriz.
Resimlerde yaptýðýn bazý düzeltmelerden birisine de ben montajla düzeltme yaptým, bakalým beðenecekmisin.
Bu arada emeklerin için þükranlarýmý sunarým, yine bizleri ihya etmiþsin.
![]()
Eyvallah Mustafa'm, sizlerin yaptýklarýnýn arasýnda lafý bile olmaz.
mehmet daþlkýlçý selamlar beným köylülerým sizlerele gurur duyuyorum güzellým köyümüzü ne hale getýrdýnýz çok büyük iþ baþardýnýz baþta köy heyetýne sayðýlarýmý sunarým bunlar olmasa imkansýzdý köyümüz buhale gelmezdý çok büyük baþarý býravo sizlere eserinizle gurur duyabilirsiniz
Konu zergildalkýlýç tarafýndan (08.03.08 Saat 11:13 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: yeni yazý
merhaba elerinize saglik guzel bir basari nizip com sitesine guzellik kattiniz tessekur ediyorum sizden bir ricam nizip in mahallerini ve firat mahallesininde fotograflarini da cekip kaydedermisiniz sari evlerin yanini insallah kaydedsiniz iyi gunler gurbetci saygilar
Ya inan tam aklýmdan geçiyordu,siz yazmýþsýnýz. Böyle bir çalýþmam var. Çok yakýnda inþallah
Ben kimim..?
ben nizip te yasamiyorum ve memleketimin ozlemi hep icimde ben firat mahallesinde buyudugum icin ozellikle orasi olsun anlayisiniz icin cok tesekkur ederim orhan abicim fransa dan sevgiler nizip com sitesine