Bir zamanlar ben de güvercin beslerdim.Yillar oldu içimde hala bir dert olarak kaldi.Gökyüzünde süzülen takla atan perdeli güvercin sürülerini bulamiyorum artik.Ama bu sayfaya onlarla ilgili bildiklerimi ve anilarimi yazmayi düþiniyorum.
Bir zamanlar ben de güvercin beslerdim.Yillar oldu içimde hala bir dert olarak kaldi.Gökyüzünde süzülen takla atan perdeli güvercin sürülerini bulamiyorum artik.Ama bu sayfaya onlarla ilgili bildiklerimi ve anilarimi yazmayi düþiniyorum.
Bilgilerini paylaþýrsan, yeni dostluklar edineceðine emin ol. Kimbilir belki Nizip li bir güvercinin bile olur.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.08.07 Saat 15:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
GÜVERCÝNLERÝ KÝM SEVMEZ ONLAR GÝBÝ UÇMAK AMA ÖZGÜR OLMAK LAZIM..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.08.07 Saat 15:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Güvercinleri bende severim. Sen bilgilerini bizimle paylaþ hemde biz onlar hakkýnda dah iyi bilgiler öðrenmiþ oluruz.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.08.07 Saat 15:13 ) deðiþtirilmiþtir.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Bende çocukkken beslemiþtim ailem beslememe izin vermedi köye götürdüm . kuþ her eve gelmezmiþ gibi söylemler beni bu merakýmdan caydýrdý. özellikle nizipteki çoðu fabrikalarýn damýnda güvercin besleniyor. mesela Turna yaðfabrikasý, Þahinler bulgur. aksoy mercimek bu fabrikatörler bile kuþ besliyorlar.Hakikaten Kuþ her eve gelmezmi? bence Güvercin beslemek bir hastaLýktýr ama zevkli bir hastaLýk.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
evet biz küçükken annemin amca çocuklarýnýn da vardý ama onlar tam bir kuþ hastasýydý utanmasalar kafeslerinde beraber uyayacak kadar düþkünlerdi abimlede beslemek isterlerdi annem eve sokmazdý her eve,her insana gelmez güvercin diye merak ediyorum hiç annemede sormadým acaba ne gibi bir zararý vardýr bilen varsa açýklasýn lütfen
ne Yalan söylüm esera abla Ben Güvercin besledim 3 ay sonra annemin ayaðý Kýrýldýbelki Batýl inanç gibi gelecek ama gercekten her eve güvercin gelmiyor...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Geçenlerde Basket oynarken basket sahasýna güvercin inmiþti bende top gelmesin hayvancaðýza diye düþünuodm onu ordan uzaklastýrmak istedim basket topunu tellere atayým derken kuþa gelmezmi kuþ krize girdi 2 saat ucamadý.Aldým biraz baktým sagýna soluna kýrýk kanama falan yok.ama güvercin çok güzeldi ayaklarýna kadar süper bir tüy vardý.Neyse þirketin güvenliðine verdim de adamcaðýz bakýomus þimdi.Valla as kalsýn kuþ katili olucaktým...Fena týrsmýstým ya