Sensiz Olmaz çünkü Seni Kendi Aklimin Bile Alamadigi Kadar çok Seviyorum....
Sensiz Olmaz çünkü Seni Kendi Aklimin Bile Alamadigi Kadar çok Seviyorum....
býrýný cok sevmýstým ama o aklýma gelýnce sadece nefretým aklýma gelýyo
hýmm.. once kendini sevmelisin... daha sonra ailen bence insan kendi icinde barýþýk olmalý ki onuda dýþarý yansýta bilsin...
kalbime gömerým o zman unutup ta sýlerým o zaman..alt tarafý aþk bu da iþte ..vaz gecýlmemýsýn aman.
Aþkýmýn büyüklüðünü, sevdamýn yüceliðini anlatmaya çalýþtým sana. Bunca nedenden ve bunca sözden sonra seni ne kadar çok sevdiðimi anlatmayý baþarabildim mi, bilmiyorum. Sözcüklerle tarif edilemeyecek kadar derin sana hissettiklerim. Bir de yüreðimdeki kuþlarýn sesini dinle… Belki onlar daha iyi anlatýr aþkýmý. Biliyorum ki, sen olduðun sürece o kuþlar hiç terk etmeyecek yüreðimi… Sevgilim, ben seni yaþýyorum, seninle yaþýyorum. Çünkü… Seni Çok Seviyorum…
Sevgililer öpüþürken neden gözlerini kapatýrlar bilir misin? Çünkü gözleriyle deðil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.
birakip gittigin kalbinse eger elvet birgün döneceksin............
Geri sayým sen doðduðunda baþladý !Eðer (9) canlý bile olsaydýn en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaþ götürebileceksin! Kapatacaksýn (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat yalvarsanda nafile Ecel geldiðinde (1)gün öleceksin !Ýþte,o an herþey (0)dan baþlayacak.Çünkü,ÖLÜM BÝR YOK OLUÞ DEGÝL
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...