mevlam hasan hocamý çarþý camiinde daim eylesin.eksik etmesin.
hocam ne güzel dile getirmiþsiniz ezan-i muhammediyeyi aðzýnýza saðlýk...bende bi keresinde yine böyle bir ramazan günü iftar vakti pencerede ezaný beklerken kendim baðýrarak okumak istemiþtimde, dedemden terliði yemiþtim![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ezan dan önce ezan okuyarak dedenizi yanýltmaya,iftarýný vakit girmeden açtýrmaya sebebiyet verebileceðinizden dolayý,dedeniz hiddetlenmiþtir galiba.Tabi ki bahsettiðiniz,sizin çocukluk döneminizden kalma bir hatýra olsa gerek.yoksa þimdiki aklýnýzla ayný þeyi yapmazsýnýz herhalde.
valla huzeyfe bu hocam cocukluk felan dinlemez gene yapar![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Sözlerinizden anladýðým kadarýyla, huzeyme kardeþim,mizahi yönü aðýr basan bir þahsiyet olsa gerek.öyle olmak da güzel bence.Yani hareketli,sevgi dolu olmak.bu hasletler ve daha fazlasý huzeyfe de var galiba.öyleyse her foruma bir huzeyme lazým.nizipcom da böyle bir üyeye sahip olduðu için þanslý...
huzeymeþeker çocuk..
![]()
Allahu zulcelal vatanýmýzý ezansýn ve camilerimizi cemaatsýz býrakmasýn.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
hocam buralarda çarþý camisinden gökkubbeye yükselen ezan sesini duyamýyordum sayenizde duydum emeði geçen herkezden allah razý olsun
Amin sevgili fecrisadýk kardeþim.inþallah kýyamete kadar ezan-ý muhammedi bu minjarelerden hep yankýlanýr.onlar istemese de Allah nurunu tamamlayacaktýr.