2 Günde ne deðiþti? 2 Gün önce bunlarýn restore edileceði bilinmiyormuydu? Restore edilip gelecekse 2 gün önce niye millet ayaklandý? Bunlar komik þeyler böyle açýklamalar yapýpta milletle dalga geçmesinler!!!
2 Günde ne deðiþti? 2 Gün önce bunlarýn restore edileceði bilinmiyormuydu? Restore edilip gelecekse 2 gün önce niye millet ayaklandý? Bunlar komik þeyler böyle açýklamalar yapýpta milletle dalga geçmesinler!!!
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Yok Artýk Abim bu kadarda Degil yahu.
Bunu Bir Mozaik için Kalkýpta AKP'in Yaptýklarýný inkar etmek. hiçte Hoþ deðil.
ve hiç Bir vijdana Sýðmaz AKP'in hakkýný inkar etmek. Günah'a Girmek misali
Allah var Adam Yaptý Yani En Azýndan Kötünün iyisi demek en Doðrusu olur.
çünkü Senin bahsettiðin 1 Ton Kömür 1 Poþet yiyecek dediðin Sadece gariban kesim.
ve Bu adamlar Eðitimde, Saðlýk'ta, Binali YILDIRIMIN Çalýþmalarýndan, Kara ve Demir Yollarýn Çalýþmalarýdan.
Adamlar Son 10 Senede TÜRKÝYE 'yi Baþtan degiþtirdiler.
+ Kentsel dönüþüm , bugün 33 ildeki 150 kamu binasýnýn yýkýmýyla Ayný Anda baþladý.
ve Bundan öncekileride hiç Söylemiyorum...
Yiðidi vur öldür ama hakkýný inkar etme derim...
Buda Benden Bir Teori
"Ýnsan Oðlu Ne olduðu Gibidir, Nede Göründüðü Gibidir."
"Ýnsan Oðlu Zaman Gibidir Zaman.!!!"
Bir tarihi eser taþýnabiliyorsa en güvenli yeri Müzedir.
Taþýnamayan tarihi eserler yerinde sergilenir.
Kale gibi kilise gibi zindan gibi çeþme gibi köprü gibi vs.
Taþýnmasý mümkün olmayan tarihi eserlere ait iþlemeler süslemeler
ve taþýnabilir parçalarýn kalmasý gereken yeri kendi yerleridir.
Akevler'deki mozaiklerin bulunduðu bina bir manastýr..ve manastýra ait
hiçbir tarihi bulgu yok..adeta yerle bir olmuþ.Bu durumda o mozaiklerin
ulu orta sergilenmesi ve hele hele uzun bir süre muhafaza edilmesi
Nizip gibi sicili bozuk bir yer için tehlike arzeden bir durumdur.
Zira Zeugma'daki tarihi eserlerin bir çoðu bu þekilde çalýndý.Bunun için
ben þahsen sözkonusu eserlerin Gaziantep'teki muhteþem müzede
sergilenmesinin doðru bir yaklaþým olduðu kanaatini taþýyorum.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (05.10.12 Saat 16:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Nizip'te müze var mý?
Avrupa'da bir yere gitmiþtim. Ýsmi önemli deðil. Yaklaþýk 70000 nüfusu vardý. Saydým 6 tane müzesi vardý.
Nizip'in nüfusu kaç, sanýrým 100000 den epey fazla? Peki kaç tane müzesi var?
Yýllardýr söylüyoruz Nizip'in Sahibi yok diye.. bunu Sayýn Baþkanýmýzda söylüyor ileri gelenlerimiz de söylüyor. Bu Nizip ne kadar zavallý bir ilçeymiþ ki bir sahip çýkaný yok, kim sahip çýkacak bu memlekete doðudan gelen .... lar mý yoksa .... ler mi?
Sen Zavallýsýn Nizip'im
Zeki olanlarýn çeker gider durmaz içinde, üniversite bitirenler gelir iþ bulamaz sende, o kapý bu kapý bir torpil arar bulamayýnca terkeder seni nizip, iþadamý yatýrýmýný büyük denizde yapar çünkü nizip'in gölünde balýk büyümez derler çalýþan çalýþýr sigorta yok yinede çalýþýr 12 saat çok beðenmez sonra terkeder nizipi, baraj yapýlýr adý birecik olur sorarsýn sahibi yok derler, mozaik çýkar el alýr sorarsýn sahibi yok derler, daha sayarsýn bitiremezsin nede olsa bahane hazýr sahibi yok dersin. dersin dersin sonra bu yazý kimi gersin, gerilenler yazý yazaný aforoz etsin...
Niçin afaroz olacakmýþsýn ki Mustafa,doðru söze ne denir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bencede 30 yýl önceki zenginide sanayiciside ayný ne bir adým büyüdü nede kýsaldý ben her zaman söylüyorum 3-4 kiþilik gruplar bir araya gelecek yeni yatýrýmlar yeni insanlar olulacak yeni nesilin atak yapmasý lazým
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
iþbirliði güç birliði programý var kosgebte 250 bin tl hibe veriyor Nizipte alan yok neden nizipte ortaklýk yapýlmazmýþ büyüklerimiz öyle diyor... Fatih abiiiii....
Sevgili Mustafa 2 yýl önce dayým vefat etti Nizibe geldim, Taziye evinde konuþulan tek konu Nizipte millet birbirini kazýklýyormuþ yapýlan dandik iþlerden dolayý kimse kimseyi mahkemeye de veremiyormuþ...Tam da deve misali neremiz doðruki...
evet abi neremiz doðru dediðin gibi...
Nizip insaný Kýskanç ve Nizip'in illeri Gelenleri Kodamanlarý vs . hiç Birgün Nizip'e Yatýrým Yapmayý düþünmedi Planlamadý.
haaa Ewt Söz Konusu nizip'in sahibi yok dediðin zaman Ayný Kiþiler Kendileride Ewt Nizip'in Sahibi YOk Diyor.
Malasef Nizip Cumhüriyet mahallesine gidip bakmak lazým Kaçtane Kuaför Yan yana. Kaçtane Maðaza yan yana ?
hepsi Kýskançlýktan Para kazanan Kiþinin kiþilerin önünü kesmekten baþka birþey deðil.
Nizip'in sayýlý ve tanýnmýþ ileri gelenleri batýda... burada Sadece 200 Metre Kare Evi var .
Diyor vallahi Doðru Söyliyor. Ewt Bunlar Buradan çýkýyorsa buraya Nizip'e Bir Müze lazým artýk.
Buda Benden Bir Teori
"Ýnsan Oðlu Ne olduðu Gibidir, Nede Göründüðü Gibidir."
"Ýnsan Oðlu Zaman Gibidir Zaman.!!!"
Bir .ok olmaz orada