Sevdiğiniz insana söylemek istediğiniz sevgi sözcüğü ne olurdu?
(sevdiğiniz insan kardeşiniz,anneniz arkadaşınız, sevgiliniz vs..olabilir) genel anlamda.
yorumlarınızı bekliyorum :)
Yazdırılabilir Görünüm
Sevdiğiniz insana söylemek istediğiniz sevgi sözcüğü ne olurdu?
(sevdiğiniz insan kardeşiniz,anneniz arkadaşınız, sevgiliniz vs..olabilir) genel anlamda.
yorumlarınızı bekliyorum :)
eğer onun da beni sevdiğine inanıyorsam hiç bişiyi söylemeden çekinmem.biraz yüzsüz ve utanmazımdır da:):) genelde hayvanlar alemine takılırdım ama KUZU vis yani:):)
valla kardes...sevgiyi sözcukler le degıl de hıssederek yasamak gerek..hıssetmıyosan ve hıssetmıyosa karsıdakı..bence sözcuklerın bı anlamı yok...SENI SEVIYORUM gıbı ıkı basıt kelmıeye sevgı nın buyuklugu sıgmaz...
annem babam abim tabiki hepsini çok seviyom .seni seviyorum demeye gerek yok dil susar gözler konuşur
annem kardeşimle bana hep ''oyyy canım yavrularım'' der :)
bende ''benim canımsın yaaa'' derim sewdiğim kişiye !
annemde abimle bana siz benim göz bebeklerimsiniz der canım annem ya
sevginin çok çeşidi var bence .buyüzden herkese duyulan sevgide aynı değildir .onlara sadece seni seviyorum demem bunu davranışlarıma yansıtmaya çalışırım.beni seven kişiye de sevgimi bildiririm.
''seni sevene sende sevgini söyle .sevene sevgi ifadesi aradaki sevginin derinleşmesi ve devamına sebep olur'' diyor peygamber efendimiz.
ben de sünnete ittibaan diyorumm uhibbuküm kesiran kesiran kesiraaaa....
sevdigin kişinin gözlerinin içine bakarak onu sevdigini gösterebilirsin
tabi kide benim hayat sloganım olurdu_YouR-EyeS-My-World_
_@_$_k_1_s_1_
You Are The Love Of My Life
'seni çoooook seviyoruummmmmmmmm'derdimm
tek vazgecemedıgım derdım
CANOMMMMMMMM die hitap ederdimmmmm
yada AŞKISININ BİTANESİİİİ :)
eğer kişiyi gerçektende çok sevıyorsam senden asla vazgeçmeyeceğim tek vaz geçemediğim derdim
kuzuuuuuuuuuu kuzzuuuuu
ben sevgiyi sözcüklerle ifade edemem etmeye kalksam da bu kelimeyi anlatmaya yetecek kadar
sözcük bulamam çünkü bulunamaz
çünkü sevgi ancak yaşanır paylaşılır
ama tarif edilemez..........
oooofffff oofffffffffffff...
nizip güzeli o sevgi sözcüğü değilde ona son söz ollurdu bence :D
Canımsınnnnnnnnnnnn olurdu benim sözcüğüm.can dan ötesi de yok kıymetlisi de
sizleri çok seviyorum derdim
sadece o kişiyle benim bildiğim bir şey olurdu kimseye söylemezdim onu...
sevgi dille anlatılmaz..... sevgi yaşanırr
ben hayatım boyunca hiç kimsenin yüzüne ne güzel sözler söyleyebildim nede seni seviyorum cümlesini benim gibi rahat yetişmiş ve duygusal bi insanın bunu bitürlü yapamamıs olması garip gelsede size bu böyle.. babam bizi çok severdi hemde asırı ama gösteremezdi bitürlü sevgisini sanırım ondan bana miras bu özellik.. içimde yasayıp dısa sözlerle vuramayanlardanım işin özü..
secret en güzelini yapıyorsun bence... En güzelide o...