Nizip Kaymakamı Mustafa Canarslan Esenler Kaymakamlığına atanırken
Nizip Kaymakamlığına Bursa Vali Yardımcısı Hakan Yusuf Güner atandı.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlısı olsun nizip için canarslan'a güle güle diyoruz yolu açık olsun yeni gelen kaymakama da hoşgeldin diyelimmm
hayırlısı olsun
sayın kaymakamıza tşk ederiz yaptıkları için, yeni görev yerinde de başarılar dileriz, yeni kaymakamımız hoşgelmiş...ilçemize hayırlı olsun
bravo selim.haberi atlatmıyorsun.ben de az önce netten öğrendim.yalnız bursa vali yardımcısının atan mış olması lazım sanki,öyle okudum.yeniden bak,istersen.kaymakamımız güzel bir yere gidiyor.yeni görevinde başarılar dilerim.
Nizip Kaymakamlığına Bursa Vali Yardımcısı Hakan Yusuf Güner
![]()
1967 yılında Ankara’ da doğan kaymakamımız,
1983 yılında Nevşehir lisesini bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde üniversiteye başlamıştır.
1988 yılında İçişleri Bakanlığında 76. dönem Zonguldak Kaymakam Adayı olarak göreve başlamış.
1989 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıllığına staj için İngiltere’ye gönderilmiştir.
1991 yılında Kaymakamlık stajını başarılı olarak bitirip asaleten Kaymakamlığa başlamıştır.
1991-1993 yıllarında Trabzon-Hayrat Kaymakamlığı,
1993-1995 yıllarında Erzurum-Tekman Kaymakamlığı,
1995 - 1998 yıllarında Çankırı-Kurşunlu Kaymakamlığı,
1998-2000 yıllarında Şırnak Vali Yardımcılığı,
2000-2001 yılalrında Diyarbakır-Ergani Kaymakamlığı,
27.10.2001 tarihinden beri Yalova-Termal Kaymakamlığı ve Bursa vali yardımcılığı yaptıkyan sonra,
29.09.2007 tarihinde Nizip İlçemize kaymakam olarak atanmıştır.
15 yıllık meslek hayatında iki defa üstün sicilden dolayı kademe ilerlemesi ve muhtelif sayıda Takdirname almıştır..
sayın adminim şipşak hemen ;) teşekkürler yeni kaymakam gelmeden biz sitede müşerref olduk resmi ile
Kaymakamımız Mustafa Canarslan beye yeni görevinde başarılar dilerken,
Hakan Yusuf Güner kaymakamımıza bu bayrak yarışında başarılar diliyorum.
Selim beyide tarafsız ve hızlı gazeteciliğinden dolayı kutluyorum
Allah işini güçünü rast getirsin kaymakamımızın.Allah yolunu açık etsin.
Böyle Başarılı bir kaymakam Nizip'e Hayırlı olsun...
Sayın kaymakamımız Mustafa Canarslan beyle güzel çalışmalarımız oldu.Bundan sonraki görevinde başarılar dilerim.Yeni gelecek olan Kaymakamımız Hakan Yusuf Güner beye hoş geldiniz diyerek Nizip için hep birlikte daha güzel günlere.
Mustafa CanarsLan Kaymakamımızın yeni Görev yerinde başarılar diliyorum...
Hakan Yusuf Güner Kaymakamımızda Nizip e Hayırlı uğurlu olsun...
Sevigili Arakdaşlar üsküdar Değilmiş Ya Istanbul/esenler
Babamdan öğrendim Bende Kaymakamla Görüşmüş Ordan Duydum Bende...üsküdar Değilmiş Istanbul Esenler ;)
Yeni Gelen Kaymakamda Hayirli Uğurlu Olsun
öncelikle kaymakamımız hoşgelmiş. başarılı bir kaymakam nizibimize hayırlı olsun...
eğitim camiasına öğrencilerimize çok ama çok faydalı olması dileğimle, çünkü biliyoruz ki çocuklarımız gençlerimiz geleceğimizdir onlara sahip çıkmamız gerekiyor!!!
hayırlı olsun...
Sayın Mustafa Canarslan kaymakamımız gerçekten kıymetli bir şahsiyetti. ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ilçemiz adına kendilerine teşekkür ediyor,yeni görev yerinde aynı başarılarının devamını diliyoruz.Yeni kaymakamımız Sayın Hakan Yusuf Güner'ede hoşgeldin diyor,hayırlı ve faydalı hizmetlerde bulunması dileğiyle hayırlı olsun.
mustafa beye tesekkür ederken güle güle diyelim yeni kaymakamızada hosgelir insallah diyelim..
İlçemiz için hayırlısı olur inşallah,Mustafa bey Üsküdar'a atanmış umarım burada görüşürüz kendisiyle.
her iki kaymakamımıza da hayırlı olsun...
hayırlı olsun
Nizip Kaymakamı Mustafa CANARSLAN İstanbul Esenler Kaymakamlığına
Bursa Vali Yardımcısı Hakan Yusuf GÜNER Nizip Kaymakamlığına atanmıştır.
Bu sonuç 29.Eylül 2007 resmi gazeteye göre yazılmıştır.
yani hocam kusura bakmayın ben o şekilde duyunca yanlış olmasın die bahsettim
Bende yeni duydum arkadaşlar üsküdar değil Esenler'miş :(
29 Eylül 2007 CUMARTESİ
Resmî Gazete
Sayı : 26658
ATAMA KARARI
İçişleri Bakanlığından:
1.Derece Kadrolu Nizip Kaymakamlığına
Bursa Vali Yardımcısı Hakan Yusuf GÜNER’in,
1.Derece Kadrolu Esenler Kaymakamlığına
Nizip Kaymakamı Mustafa CANARSLAN’ın,
atanmaları,
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68/B,71,74 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci
maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2- Bu kararı İçişleri Bakanı yürütür.
28 Eylül 2007
Abdullah GÜL
CUMHURBAŞKANI
Recep Tayyip ERDOĞAN Beşir ATALAY
Başbakan İçişleri Bakanı
yeni gelen kaymakam beye başarılar dileriz.NİZİP için iyi olur inşallahhhhhh...
ilçemize yeni atanan sayın kaymakamımız Hakan Yusuf GÜNER bey ile, yaptığımız tlf görüşmesinde, ilçemize atanmasından duyduğumuz memnuniyeti ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. kendiside memnuniyetini dile getirerek arayan ilk kişi olduğumuzu söyledi.
Göreve başlama süresi hakkında henüz resmi bir yazının gelmediğini, bu sebepten sürenin henüz netlik kazanmadığını belirten sayın kaymakamımıza ilçemiz hakkında genel bilgileri ileterek en son güncel bilgilere sitemizden ulaşabileceğini belirttik.
kendisine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.
sayın kaymakamımız mustafa canarslan nizip için yaptıgı çalışmalar taktirle karşılanacak kadar güzel umarım gidecegi yerdede güzel işlere imza atar her yer vatan topragı hizmet ha orası ha burası kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dilerim umarım biz niziplileri unutmaz çünkü nizipli asla kimseyi unutmaz yeni gelen kaymakamımıza hoş geldin der başarılar dilerim saygılar
Sayın Canarslan'a Nizip'e vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
Sayın Güner görünüş itibariyle hareketli birine benziyor. Ben Nizip'e çok şeyler katacağını ümit ediyorum. Belki bizimle foto safariye de çıkar. :)
sevgili arkadaşlar ben ilk önce yazdım orda hatta okuduysanız görmüşsünüzdür ESENLER diye..hocamız biras bozuldu bana resmi gazeteden aldım sonuçları diye...böylelikle üsküdar haberi çürümüş oldu...HAYIRLI OLSUN DİYORUM
Bursa Vali Yardicisi Sayin Hakan Yusuf Güner Beyin Nizip'e Tayin Olduğunu Burada Duymuştuk Kendisine Ve Niziplilere Hayirli Olsun.
Haber: www.nizipdenge.com
![]()
Esenler Kaymakamlığına atanan Mustafa Canarslan’ın yerine Bursa Vali yardımcısı Hakan Yusuf Güner atandı.
Yaklaşık 5 yıldır ilçemizde görev yapan Kaymakam Mustafa Canarslan, İstanbul Esenlere, Mustafa Canarslan'ın yerine Bursa Vali yardımcısı Hakan Yusuf Güner atandı. Bir çok büyük ilden büyük Nizip ilçesinde 5 yıldır görev yapan Sayın Mustafa Canarslan ile ilgili şimdiye kadar hiçbir şikayet almadık. Gösterişten ve reklamdan uzak yaptığı hizmetleri ile Nizipliler tarafından unutulmayacak olan sayın Canarslan'ın İstanbul Esenlerde de çok başarılı olacağından eminiz. Her zaman her kesimle birlikte olan ,Kaymakam Mustafa Canarslan, sevgi saygıyla geldi, hürmet ve muhabbetle gidiyor. Uğurlar olsun sayın Kaymakam, Nizipliler sizi hiç unutmayacak. Sizi kendi hemşerimiz, bir kardeşimiz olarak görüyorar. Artık İstanbul Esenler'dede bir hemşerimiz, bir kardeşimiz olacak diye mutlu oluyoruz.
Herkes Sayın Mustafa CANARSLAN'ın Nizip' kattıklarına, hizmetlerine vs. vs.'ye teşekkür etmiş; unutmayacağız falan demiş... NNeyi unutmayacağız arkadaşlar. Görev süresi içerisinde lütfen söyler misiniz neler gerçekleştirildi Nizip için? Ha lütfen yargılamayın ben iiyi veya kötü bir kaymakamdı Nizip için demiyorum. Ne haddime! Ancak Sadece lafla ya şöyle iyiydi byle iyiydi demek olmuyor. Nizip' e neler kattı bunlara bakalım. tekrar ediyorum kaymakam beyi eleştirmek benim haddime değil burada övgüyle bahseden arkadaşlara benim eleştirim. Överken lütfen neleri övdüğünüzü de yazın. Bu arada ibrahim şimşek arkadaşım'a da değineyim. Yeni gelen kaymakam bey umarım başarılıdır bir bilgim yok ancak okuduğumuz kısa kişisel bilgilerle iyi bir yönetici geliyor dememiz yanlış olur kanısındayım.