Yıllar geçse bile aşkı en güzel şekilde temsil eden bir resim
Yazdırılabilir Görünüm
Yıllar geçse bile aşkı en güzel şekilde temsil eden bir resim
bencede yıllar geçmesine rağmen sevgiyi çokgüzel yaşıyorlar, rabbim mutluluklarını bozzmasın inşallah
super mustafa abı bu ya ellerıne saglık paylastıgın ıcınde tsk ederım
gerçektende çok büyük bir sevgi olsa gerek ne mutlu ki bu gercek sevgiyi yakalayanlara
Rica ederim, ne demek. Bilgisayarımın arşivinde dolaşırken bu resmi gördüm 2 yıl oldu bu resmi çekelim köyde, ve o günleri tekrar yaşadım ve amcayla konuştuklarım aklıma geldi. Aklımda kaldığınca bu konuşmaları ve bu resmi siz saygıdeğer insanlarla paylaştım.
Ha bu arada bu güzel insanlar yaşıyorlarmı bilmiyorum.Ama yaşıyorlarsa onlara allah uzun ömür versin beraberce. yok eğer ölmüşlersede allah rahmet eylesin.
Abi fotoğraf çok yavaş yükleniyor. Rica etsem bir daha atar mısınız? Tabi jpeg biçiminde olursa daha hızlı yüklenir.
çok güzel bir anı yakalamışsın abi ellerine sağlık....
mustafa abi paylaşım için tşk ler ne kadarda güler yüzlüler maşşallah
eeeeeeeeeeeeeeee yas 70 olmus basak ne yapsınlar aglasınlar mı :D
ölmüslerse Allah Rahmet Eylesin Sağsalar Allah Uzun ömür Versin
İşte hayat ve bütünlük sergileyen bir foto bu paylaşımın için çok teşekür ederim abi...
aaaa aynı dedem ile rahmetli ninem gibi,onlarda birbirlerini çok severlerdi, hatta dedem ninemi o kadar çok severdi ki ninem öldükten sonra evlenmedi bile...hadi kendisi evlenmiyo anladıkta beni niye evermiyo işte onu anlamıyooooooooom:(
Ne alaka şimdi bu konuyla bu resim miksam. Benim dile getirdiğim vede bire bir konuştuğum vede kaleme aldığım aşk hikayesi, canlı bir örnekti; seninkiler ise, aşk olduğu konusunda tamamen bir iddia..Kusura bakma ama miksam bu güzel görüntünün yanına seninki hiç gitmemiş biraz abes kaçmış,tabi bana göre.
ya onemlı olan sevgı dıyoruz evet cok dogru ne para yerını tutar nede baska bırsey umarım herkes bı gun kendını anlayan bırını bulur onemlı olan sevgının saygının olması
Valla sevdiğimle olayım..kırık çekyatta yeter be:D
ordakiilerde cekyat da oturuyor siz bunlara suan modern diyorsanız onlar moderni daha önce kesfetmiş :D biz geri kalmısız oluyor
ya ne aşkı bakmayın siz belki kadın halen kadının yeri kocasının yanıdır diye düşünenlerdendir belkide mecbur kaldı gör gençken ne dayaklar yemiştir zavallı kadın ben bu fotoğrafta birazda geçmişin bıraktığı izleri görürü gibiyim illada yanyanalar diye aşkmı olucak sanki :)
Gerçek Aşk Her An Yaninda Olmasa Bile Hep Seninleymiş Gibi Yaşamaktir.
mustafa kanal, gerçekten çok duygu yüklü.aklıma şu geldi.
anne babalarımızın hepsi böyle, idareli,gülümseyen,şartlar ne olursa olsun..
........hayata sevgiyle bakan.....hepsinin ellerinden öpelim.
Paylaşım için sağolun güzel bir eser olmuş benim açımdan
Mustafa KANAL kardeşim çok güzel bir yazı eline saglık.
Kendisi sitemizin eski üyelerinden olup, cana yakın, samimi, hoş sohbet, öğretmenlik yapan bir arkadaşımızdı.Ne yazıkki 2008 yılında K.K.T.C.de askerlik görevini ifa ederken, görevi başında, ölüm sebebini bende bilmiyorum ama, şehitlik mertebesine erişti.Allah tekrardan rahmet etsin.
Güzel bir tespit...
Yüreğine sağlık...
paylaşım bu olsa gerek.
Hayatın olumsuzluklarını görmekten ziyade, olumlu tarafından bakmak ve mutlu olmak.
mutlu olmasını bilmek.
Sevgiler...