nizip.com'daki üyelerin düşüncelerini merak ediyorum. gerçekçi olup cevap verin. sizce AŞK MI, PARA MI???
Yazdırılabilir Görünüm
nizip.com'daki üyelerin düşüncelerini merak ediyorum. gerçekçi olup cevap verin. sizce AŞK MI, PARA MI???
paraaaaaa tabikiiiiiiiiiiiiiiii...aşk yoktur ...para vardır para olunca en guzel ve en buyuk ask ta olur....:)
arkadaslar bu konu war lutfen konu acarken once sıte ıcınde warmı yokmu dıye bır bakın cerrah yanlıs anlama sana karsı soylemıyorum bunu herkes ıcın gecerlı bu
peki abi kusura bakma.
ben göremedım ..aşk mı para mı konusunu..nerden bulavsgım oraya da yazayım...
tabikide aşk
aşk mıs..parasız aşkmı olur..aşk karın doyurmuyor. en fazla 3 ay gider paraszı aşk...:) tabiki para...
aşkta kaybeldiği zmn tekrar kazanmak çok zordur ama parayı daima çalışarak kazanırsın dolasıyla aşk ilk önce snra para
helal be abdullah abi eline sağlık
teşekür mehmet durmak yok doğrulara devam
tabiki ikiside :)aç aç durulurmu :Daşk karın doyururmu:D
aşk mutluluk demektir mutluluk olmadıktan sonra paranın ne önemi var başak sen sen paralara aşık olmuşsun herhalde
ben şu anda derslerime aşığım başkasınada gerek yok okumakta parasız olmuyoki ada abi
aşk mı para mı?bence ikisde değil
aşk gelip geçiçidir ama sevgi kalıcıdır
hani para ile saadet olur mu derler ya?%50 para %50 saadet
aşkı kaybettiğin zaman acı çekersin tekrar bulması zordur
ama para alın teri sarf ederek kazanırsın
allah ne verirse hayırlısını versinnn:p
para sız mutluluk olmas...kavga olur..:) ben para dıyorumm...para var sa her sey olur...sevgı kaybedınce yenısını kazanırsın..para gıbı...
başak bakıyorm hmn sevındın aynı görüşte birinı bulunca
:) yıllarca para ıle saadet olmaz dıye..kandırmıslar ınsanları.....bu da onun ürüünü parasız ınsanlar ın avundugu sey bu galıba...:) dunyada her sey maddi üzerindedır...ben baska bı sey bılmem..:)
kitapların arasında boğulunda önemli değilll sonuçta bi yerlere geleceksniz hayırlısı ileeeee
ahhh ahh okul demeyn yaw başakkkkk ÖZLEDİM VALLA LİSEYİİİ
parasız aşk HARÇ BİTTİ İNŞAAT PAYDOS gibi olur... :)
Napolyon ne demiş. para para paraaa
Para varken aşk romantikliği çekilmez:)
aşk mı para mı walla bence ikiside hehe
neyse hadi aşk olsun
ama para olmadan da aşk olurmu
para olsun para
ama aşkıda bir kenara atmayayım
ya işte böyle iki sey arasında kalırsak olmaz ikiside
hem aşk hemde para
parasız sadece aşk değil hiç bişi olmaz.ama aşksız ve yanlızsan da paranın değeri olmaz.bence ikiside lazım..yoksa iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş lafı tarihte kaldı bence....
Ask karin doyurmuyor uzqunum ama qercek budur.Sevsen bile parasizsan sana kizda vermezler.
para olmazsa aşkta olmaz arkadaşlar.şimdi düşünün;adam akşama kadar dükanında siftah yapamadan oturmuş,akşam olunca o para kazanamamanın vermiş olduğu stresle ve sıkıntıyla evine gidiyo,ama bir yandanda eşine aşık.aşık ama cebindede para yok.hanımını alıpta bir pastaneye gidemiyo,bir yerlere gezmeye gidemiyo,eşinin istediklerini alamıyo,alsa bile zor zekat bir geçim sürüyo.sizce bu aşk ne kadar sürer.bir müddet sonra ne saygı kalır ne sevgi.onun için önce para sonra aşk diyorum.
Para olursa aşk kendiliğinden olur dermişim.:)
Bizim rahmetli bir komsu vardi soyle derdi"PARASIZ ADAM GEREKSIZ ADAM DERDI" Millet senin cebindeki para kadar deqer verirmis derdi.Allah rahmet eylesin cok doqru soylemis diye dusunuyorum simdi...