KENDİNİZ BİR SİLGİ OLSAYDINIZ NELERİ SİLMEK İSTERSİNİZ
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
rica ederim basak önemli olan yanlışları silmek degil yanlışları yapmamak
hepimiz insan evladıyız miksam hepimiz yanlışlar yapıyoruz önemli olan yanlışlarımız anlamak ve düzeltmek
ben silgi olsaydım.kendimi çöpe atardım.keşkelerin faydası yok...
...bravo :)
ben silgi olsaydım önce huziyi silerdim
silgi yi ilk basta insanları siddet içerten konuları silmeyle baslayabiliriz
ben silgi olsaydım cinconu tarihten silerdim :D
hehehe cincon sizi sonra tarihten silmedin sakın metal cim
böyle boş işlerle uğraşmazdım
30 yıl öncesine döner babam kaza yaptığında, karşıdan gelen kamyonu yoldan silerdim
ben silgi olsaydım kendmi silerdim.. bütün sorumluluklardan kurtulmuş olurdum ben artık olmazdıı? üstümüzdeki borclardan da kurtulmuş olurdm:))
Ya gördüğüm kadarıyla çoğunluk kendimi silerdim diyor..arkadaşlar kendinizi silmeyin..sizi silenleri silin:D
metal abi cevabını almıssındır heralde cinconla ugrasmanın cezası
silgi olsan nolcak alsan nolcak
hayattaki KEŞKELERİ silemezsin kiiii...ya da KEŞKELERİ SİLMEK İÇİN UĞRAŞMAYA DEĞMEZZZ
ben silgi olsaydım.kendimi çöpe atardım.keşkelerin faydası yok...
daha ne denılebilirki.. bu cumlenın üstüne....
önemli olan kendinizi çöpe atmak degildir yaptıgınız hataları bir daha tekrar etmemek yaptıgınız bir işin arkadasından keşke dememektir
mıkser herkesın bı dogrusu vardır ve ona ınanır..zamanla dogrunun bır tane oldugunu görur ve keske yapmasaydım der....
silgi olupta ne yapabilirsin ki hayatta hiçbir zaman keşkeleri silemezsin onlar seninle yaşar önemli olan o keşke sözünü söyleyeceğimiz olayları hiç yaşamamak senin elinde paylaşım için tşkler miksam
başarılı insanlar sözlerine keşke yerine iyiki diye başlarlarmış. yanıı:) benim sileceğim bişi yok
hayat hatalarla güzeldir.
Silgi Olsam Ne Olacakki şimdi Kendim Herşeyi Yapiyorum Yanlişida Doğruyuda Insan Olmak Güzel Hiç Olmazsa Yanlişlarimda özür Dilemesinibiliyorum Doğru Olan Bi şeydede Mükafatlandiriliyorum Teşekkür Ediliyor Yada Doğru Olduğunu Biliyorum... Silgi Olsam Bana Hükmeden Biri Olucak Ve Belkide Doğrulari Siliyor Olucam çünkü Her Insanin Doğrusu Eğrisi Farklidir.. Ben Silgi Olmak Istemiyorum ...
önemlı olan özür dılenecek bı sye yapmamak tır..
Ben silgi olsaydım lakabımı silerdim...Tavuk olmaktan bıktım yaaaa.....
Silgi olsam Nizip Com dan Huzeyfeyi silerdim.
Davut abi doğru diyonda...Mustafa Kanal abim beni niye silerdin çok merak ettim doğrusu...
Eeeeee dimi yaniiiiiiiiiiiiiiiii...?
Evet Huzeyfe seni niye silerdim.Şundan dolayı silerdim.Sanal bir insan olduğun için ismin,cismin,yerin yurdun neci olduğun hiç belli değil sürekli sen sanalsın sanal olmaktansa silgi ile seni silmeyi tercih ederim.Doğru değilmi kardeşim ben şahsım olarak herkimsen gerçek huzeyfeyi adıyla sanıyla cismiyle sitede görmek istiyorum ama gerçek! sanal değil.Bak bana adımda soyadımda resmimde herşeyimle gerçeğim bilmem anlatabildimmi kardeşim.Saygılarımla
Evet Mustafa abi nedense siteye her yeni gelen üye önce benim kimliğimi sorgular daha sonra yazı yazmaya başlar...Bende diyordumki acaba Mustafa abimiz neden bu kadar geç kaldı... Kimliğim konusunda bazen özelimede mesajlar geliyor. Ama sitenin eski konularını okuma zahmetinde bulunmazlar nedense... Çünkü defalarca yazdım ama yine yazayım...Ne yapalım...
adım : ÖMER
yaşım: 23
işim : tekstil..2.organize sanayii gaziantep
fırat mahallesinde yaşlı annem,dedem ve sütünden faydalandığımız bir inekle beraber yaşıyoruz.
imamhatip mezunu olup,rahmetli babamın emekli maaşından ve benim maaşimdan geçinmeye çalışıyoz...
ilk girdiğimde ömer nikiyle gircektim,ama çok sevdiğim bir ağabeyim vardı adı huzeyfe idi.. ondan esinlenerek aldım..
sormak istediğin başka şeylerde varsa özelde sor yazayım...
haaa sitede beni tanıyan 2 üniversiteli arkadaşımız vardı,ama uzun zamandan beri yazmıyolar... yani diyceğim sanal değilim...iki elim ve iki ayağım hatta tanıyan iki arkadaşım var.
ayyy daraldım yaa yetermi...?
Peki Huzeyfe verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.O zaman benimle tanışmaya ne dersin gel pazartesi seni işyerimde bekliyorum bide yüz yüze görüşmüş oluruz. İşyerim Nizip İlçe Tarım Müdürlüğü beklerim. Ha bu arada evde ineğiniz olduğundan bahsetmişsin hem gel şu anda büyükbaş hayvanlara şap aşısıda yapıyoruz bu arada senin ineğede şap aşısı yaparız.Belkide senin ineğe sizin evde ben yapmışımdır kimbilir.
Gündüzleri antepte olduğum için zor...Ama nazik davetinden dolayı teşekkür ederim...İneğe gelince inek evin içinde değil abi dedemlerin ahırında....Heh heh...İneğin ne işi var evde...
Gökhan abim doğru diyon...Babasızlığı çeken bilir...